Komentarz do artykułu Czy umiemy się z siebie śmiać?

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
uzman
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 42:00
Życiówka w maratonie: 4:05:00

Nieprzeczytany post

DominikM pisze: A jak to oceniłeś z balkonu? Może rozmawiałeś z tymi ludźmi?
Może ktoś biegł po chorobie płuc i jedno mu wycięto. Chciał sprawdzić, udowodnić sobie, że jeszcze daje radę i nie musi czuć się "upośledzony"? A może komuś dobrze szło, ale nie w porę odnowiła się kontuzja kolana? A może ktoś po prostu dostał sraczki i wlecze się z modlitwą na ustach do najbliższego toi-toia?

Nie tłumacz się kolego. Chciałeś ponaśmiewać się z innych i zrobiłeś to. Reszta na ten temat to zbędna literatura.
Złapałeś mnie! Istotnie chciałem się ponabijać. Myślałem nawet, żeby pojechać gdzieś na chirurgię, czy pulmonologię i ponagrywać jak ledwie dychają, ale pomyślałem sobie, że przecież tych z jednym płucem od groma jest na maratonie. :)

A co do sraczki, to chyba jednak sensowniej byłoby biec niż człapać do toi-toia.
New Balance but biegowy
Tarnovia
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 44:25
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Zmienmy temat na "Czy umiemy smiac się z innych"' i bedzie przynajmniej jasne o co chodzi. Czy umiemy się śmiac z siebie - NIE. Czy umiemy sie smiac z innych - TAK i robimy to chetnie. Gorzej jak sie z nas zczynaja smiac - tego nikt nie lubi. Dlatego ja staram sie nie smiac z innych z nadzieja ze i mnie ich posmiewisko ominie. I tak jak juz napisalem kazda historia jest inna. Znam ludzi co biegali matarony szybko a teraz to dla nich nierealne wyzwanie z różnych względów. Ale moze gdzies w glebi sercu poczlapali by jeszcze w ogonie maratonu dla obudzenia w wyobrazni chwil chwaly z przeszlosci :)
5k:20:30
10k:43:25
21k-1:35:20
DominikM
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

uzman pisze:

Złapałeś mnie! Istotnie chciałem się ponabijać. Myślałem nawet, żeby pojechać gdzieś na chirurgię, czy pulmonologię i ponagrywać jak ledwie dychają, ale pomyślałem sobie, że przecież tych z jednym płucem od groma jest na maratonie. :)

A co do sraczki, to chyba jednak sensowniej byłoby biec niż człapać do toi-toia.
Wystarczyło stanąć na starcie i pokazać, jak to się robi. Wówczas nie znalazłby się żaden taki palant jak ja, zarzucający Ci leczenie tanią kamerką z Aldika swoich własnych kompleksów.

ps. Widać, że nigdy sraczka nie dopadła Cię w biegu... :)
Awatar użytkownika
toxic
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dominik jeszcze dużo pracy przed Tobą... zauważyłem, że masz syndrom musu kończenia wątku, a że tematów na forum sporo... powodzenia chłopie!
"Niesamowite, jak mało wiesz o grze, w którą grasz całe życie."
bjj
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:46

Nieprzeczytany post

Nie znam się kompletnie na bieganiu ale zawsze wydawało mi się, że maraton to BIEG na dystansie 42km195m. Myślałem, że dla spacerowiczów są zawody Nordic walking. Widocznie się myliłem. Jeżeli ja miałbym okazję nagrać tak wspaniałe zmagania "biegaczy" zrobiłbym to samo bo uważam, jest się z czego pośmiać. Fotela niestety w domu nie mam więc musiałbym utrzymać swój tłusty tyłek na własnych nogach. Nikomu nie bronię startować w maratonie ale niech się potem ci spacerowicze nie bulwersują jak ich zachowania śmieszą sporą część widzów. Każda niecodzienna czynność będzie wyglądała śmiesznie w naszym wykonaniu jeżeli się do niej odpowiednio nie przygotujemy niezależnie od tego co by to było. Uprzedzając komentarze chciałem zaznaczyć, że swoje wyniki uważam za śmieszne i żenujące więc proszę śmiać się do woli. Nawet mój pies śmieje się ze mnie codziennie na treningu ,że biegam wolno jak ostatnia łajza a kocham go najmocniej na świecie
5km-16:48
10km - 35:46
Awatar użytkownika
Aelion
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

bjj pisze:Uprzedzając komentarze chciałem zaznaczyć, że swoje wyniki uważam za śmieszne i żenujące więc proszę śmiać się do woli. Nawet mój pies śmieje się ze mnie codziennie na treningu ,że biegam wolno jak ostatnia łajza a kocham go najmocniej na świecie
przyznaj sie ze napisales to po to, zeby ktos zaprzeczyl i pochwalil? :P
No bo przeciez to zajebiste wyniki :D
Awatar użytkownika
małymiś
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:53:02

Nieprzeczytany post

z zyciówkami jest jak z ex-dziewczynami, każda nowa jest lepsza.

no dobra...nie zawsze ;-)
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

małymiś pisze:z zyciówkami jest jak z ex-dziewczynami, każda nowa jest lepsza.
To masz chłopie przerypane... ja tam się zawsze starałem żeby moje nowe ex-dziewczyny były gorsze od nowych dziewczyn, a u Ciebie jakoś tak na odwrót :bum:
bjj
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:46

Nieprzeczytany post

Aelion pisze:
bjj pisze:Uprzedzając komentarze chciałem zaznaczyć, że swoje wyniki uważam za śmieszne i żenujące więc proszę śmiać się do woli. Nawet mój pies śmieje się ze mnie codziennie na treningu ,że biegam wolno jak ostatnia łajza a kocham go najmocniej na świecie
przyznaj sie ze napisales to po to, zeby ktos zaprzeczyl i pochwalil? :P
No bo przeciez to zajebiste wyniki :D
Dla mnie zajebistym wynikiem było by np. 32min/10km i nie wiem za co ktoś miałby mnie chwalić jak z takimi wynikami na zawodach jestem nikim
5km-16:48
10km - 35:46
Awatar użytkownika
małymiś
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:53:02

Nieprzeczytany post

Skoor pisze:
To masz chłopie przerypane... ja tam się zawsze starałem żeby moje nowe ex-dziewczyny były gorsze od nowych dziewczyn, a u Ciebie jakoś tak na odwrót :bum:

no właśnie nie. bo jeśli każda nowa dziewczyna jest lepsza niż ex-dziewczyna, to z automatu, ta nowa ex-dziewczyna jest lepsza niż starsza ex-dziewczyna, co zawsze powoduje, że nowa dziewczyna będąc lepszą od której kolwiek ex-dziewczyny, równocześnie od razu będzie nową lepszą ex-dziewczyną, ale do czasu, aż na to miejsce nie pojawi się nowa lepsza ex-dziewczyna. :bleble:
Tarnovia
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Bo zle zawody wybierasz:) Przyjedz do mnie to bedziesz mistrzem swiata u nas na osiedlu :)
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

małymiś pisze:
Skoor pisze:

no właśnie nie. bo jeśli każda nowa dziewczyna jest lepsza niż ex-dziewczyna, to z automatu, ta nowa ex-dziewczyna jest lepsza niż starsza ex-dziewczyna, co zawsze powoduje, że nowa dziewczyna będąc lepszą od której kolwiek ex-dziewczyny, równocześnie od razu będzie nową lepszą ex-dziewczyną, ale do czasu, aż na to miejsce nie pojawi się nowa lepsza ex-dziewczyna. :bleble:
no właśnie nie bo skoro każda nowa ex-dziewczyna jest lepsza od nowej obecnej dziewczyny to najlepsza jest Twoja pierwsza dziewczyna która jest teraz twoją pierwszą ex-dziewczyna i każda nowsza ex-dziewczyna jest gorsza od tej starszej a najgorsza jest Twoja obecna dziewczyna :hahaha:

hmmmm... chociaż nie, masz racje :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hej: :hej: :hej: :bleble:
Tarnovia
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

NAjlepsza jest ex -dziewczyna kolegi ktora jest teraz moja dziewczyna
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a kolega jest dalej kolegą czy już ex-kolegą? :bum:
Tarnovia
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

wtedy trzeba zadbac by kolega biegal jak koncowka peletonu w maratonie i mamy pewnosc ze nam mordy nie obije bo nie dogoni :) Czyli dziewczyny odbijac tylko wolnym biegaczom :)
ODPOWIEDZ