Co czytacie, gdy nie biegacie :)
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja przeczytałem właśnie Metro 2033 Dimitri Glukchowskiego
A teraz biorę się za "Ironman dla każdego" Dariusza Sidora
A teraz biorę się za "Ironman dla każdego" Dariusza Sidora
-
- Wyga
Też czytam jednocześnie z "Ironman dla każdego"Gannicus pisze:Obecnie jestem w trakcie czytania Bieganie Metodą Danielsa - Jacka Danielsa.
- kulawy pies
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: słaba
- Życiówka w maratonie: megasłaba
Kasper Bajon - 'Klug'.
przezabawny quasi-kryminał.
tak. stanowczo tak.
zdrówko
przezabawny quasi-kryminał.
tak. stanowczo tak.
zdrówko
mastering the art of losing. even more.
- scouser
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:03
Ja ostatnio przeczytałem chyba wszystko co się dało Bukowskiego a teraz dla kontrastu zabrałem się za powieść Murakamiego Haruki `O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu`.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:49:48
Pytanie czy ta książka Murakamiego to właściwie powieść. Dla mnie bardziej pamiętnik, ale fajnie się to czyta.scouser pisze:Ja ostatnio przeczytałem chyba wszystko co się dało Bukowskiego a teraz dla kontrastu zabrałem się za powieść Murakamiego Haruki `O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu`.
Maraton - 3:45
„Jeśli ktoś jest w stanie pokonać 160, 80, czy nawet 42 kilometry, to zyskuje taką wiarę we własne możliwości, że poradzi sobie ze wszystkim” – Scott Jurek
„Jeśli ktoś jest w stanie pokonać 160, 80, czy nawet 42 kilometry, to zyskuje taką wiarę we własne możliwości, że poradzi sobie ze wszystkim” – Scott Jurek
- scieslik
- Zaprawiony W Bojach
-
- Wyga
Od pół roku czytnik Kindle Touch
Polecam każdemu.
Wspaniała sprawa. Wygoda niesamowita.
Oczywiście mam w domu całą masę nieprzeczytanych jeszcze pozycji na papierze, także czytam na zmiany
Super sprawa z czytaniem książek w językach obcych.
Dotykasz słówko na ekranie i od razu wyskakuje tłumaczenie ze słownika.
Więcej info na http://swiatczytnikow.pl
Polecam każdemu.
Wspaniała sprawa. Wygoda niesamowita.
Oczywiście mam w domu całą masę nieprzeczytanych jeszcze pozycji na papierze, także czytam na zmiany
Super sprawa z czytaniem książek w językach obcych.
Dotykasz słówko na ekranie i od razu wyskakuje tłumaczenie ze słownika.
Więcej info na http://swiatczytnikow.pl
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Ja mam od dwóch tygodni Kindle'a z klawiaturą (nie lubię ekranów dotykowych) i jestem wielkim fanem. Do pociągu rewelacja! Dużą zaletą jest też to, że można sobie ustawić wielkość czcionki - super sprawa. Ekran się nie świeci, więc żeby czytać po ciemku potrzebna jest lampka, ale są do kupienia takie małe LEDowe, więc nie ma problemu.
Wadą jest to, że nadal mało książek jest wydawanych w formie elektronicznej i że ceny nie są wcale tak niskie. Z drugiej strony można trafić na sporo promocji, trzeba tylko regularnie sprawdzać te działy i porównywać ceny między różnymi sklepami. A bezpłatne próbki książek to narzędzie szatana Każda z tych kilkunastu, które ściągnęłam, mnie zainteresowała i teraz trzeba będzie to kupić
Wadą jest to, że nadal mało książek jest wydawanych w formie elektronicznej i że ceny nie są wcale tak niskie. Z drugiej strony można trafić na sporo promocji, trzeba tylko regularnie sprawdzać te działy i porównywać ceny między różnymi sklepami. A bezpłatne próbki książek to narzędzie szatana Każda z tych kilkunastu, które ściągnęłam, mnie zainteresowała i teraz trzeba będzie to kupić
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45m
- Życiówka w maratonie: 3h50m
Raz sie skusilem i kupilem nowego Terry Pratchetta w wersji na ipada bo bylo taniej niz papierowe wydanie i jak dla mnie to o kant dupy takie czytanie,chociaz codziennie mijam milion ludzi w metrze czytajacych za pomoca kindli i innych wynalzkow,jedynie komiksy daja jako tako radescieslik pisze:Czytacie tylko tradycyjne - papierowe wydania książek, czy może korzysta ktoś z czytnika?
Ciekawa jestem opinii, wrażeń czy uwag użytkowników takiego sprzętu
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45m
- Życiówka w maratonie: 3h50m
Nie wiem jak w polsce ale w uk na ipada mozesz sciagnac doslownie z milion darmowych calych ksiazek.kachita pisze:Wadą jest to, że nadal mało książek jest wydawanych w formie elektronicznej i że ceny nie są wcale tak niskie.
- scieslik
- Zaprawiony W Bojach