Joykle Team Poland
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
no tym, że nie weszłaś na pudło, oklaski, zdjęcia, chwała
to pomaga trenować
ale nic to
gratuluje!
to pomaga trenować
ale nic to
gratuluje!
-
- Zaprawiony W Bojach
Tak sobie teraz odtwarzam w g³owie to, co siê dzia³o na mecie i wydaje mi siê, ¿e nie by³o wywo³ywania "na pud³o" zwyciê¿ców w poszczególnych kategoriach. Pamiêtam tylko, ¿e trzech najlepszych mê¿czyzn w klasyfikacji generalnej dosta³o medale. Czy wywo³ywali zwyciê¿czynie w generalce...? Nie przypominam sobie. Ale poszczególne kategorie wiekowe zosta³y chyba pominiête. To by³ naprawdê ma³y maraton, tylko oko³o 130 uczestników 

- Wojand
- Wyga
Hi Joykle
Oglądam Wasze zdjęcia i jestem zdumiony, żeby nie powiedzieć zszokowany.
Powszechnie wiadomo, że maratończyk, zwłaszcza po 30km, to osobnik ztyrany, zszargany, u którego wzrok mętno-dziki, włos zmierzwiony, a suknia plugawa.
Natomiast na zdjęciach widzimy Was pięknych, młodych, zadbanych i radosnych, po prostu żywa reklama biegów maratońskich. Jak Wy to robicie!!!

Gratuluję i pozdrawiam
Wojand
Oglądam Wasze zdjęcia i jestem zdumiony, żeby nie powiedzieć zszokowany.
Powszechnie wiadomo, że maratończyk, zwłaszcza po 30km, to osobnik ztyrany, zszargany, u którego wzrok mętno-dziki, włos zmierzwiony, a suknia plugawa.
Natomiast na zdjęciach widzimy Was pięknych, młodych, zadbanych i radosnych, po prostu żywa reklama biegów maratońskich. Jak Wy to robicie!!!

Gratuluję i pozdrawiam
Wojand
-
- Zaprawiony W Bojach
Jeszcze kilka zdjec pokazujacych klimat tego biegu.

Krajobrazy byly po prostu przepiekne!

Biegano w roznych kategoriach wiekowych
po biegu organizatorzy zadbali aby maratonczycy nie mieli problemow z uzupelnieniem brakujacych kalorii.
kledzik
(Edited by kledzik at 4:03 pm on June 22, 2004)

Krajobrazy byly po prostu przepiekne!

Biegano w roznych kategoriach wiekowych

po biegu organizatorzy zadbali aby maratonczycy nie mieli problemow z uzupelnieniem brakujacych kalorii.
kledzik
(Edited by kledzik at 4:03 pm on June 22, 2004)
-
- Zaprawiony W Bojach
Joy Twoja ortografia jest nienaganna, jezeli zas udostepnisz na stronie sbbp film "Das Bier ist sehr gut" (piwo jest bardzo dobre) nagrany tuz za meta, wszyscy przekonaja sie jak wspanialy masz akcent 
kledzik

kledzik
-
- Zaprawiony W Bojach
O nie, tego filmu nie udostêpnimy, plotê na nim straszne androny o tym ciastku i piwie. To wszystko wina Piotra. I on siê teraz ¶mieje ze mnie.
-
- Zaprawiony W Bojach
FREDZIO ujawnia wielką aferę korupcyjną - zamieszana jest w nią firma Adidas, Republika Federalna Niemiec i niestety również nasz kraj - chodzi o osobę z najwyższych szczebli władzy (SBBP) - przeczytajcie uważnie ten wątek
ech... joycat...
ech... joycat...

[i]być kiedyś takim "biegaczem", za jakiego ma mnie mój kot.[/i]
-
- Zaprawiony W Bojach
Niesmak jest duży po tym skandalu. ale podoba mi się, że winni mają chociaż elementarne poczucie wstydu, a pani przewodnicząca natychmiast złożyła dymisję- coś niespotykanego w polskiej rzeczywistości!
To tyle co mogę powiedzieć w państwa obronie, a sprawiedliwy - w co nie wątpię - wyrok, wyda sobotnie Zgromadzenie Ludowe!
To tyle co mogę powiedzieć w państwa obronie, a sprawiedliwy - w co nie wątpię - wyrok, wyda sobotnie Zgromadzenie Ludowe!
[i]być kiedyś takim "biegaczem", za jakiego ma mnie mój kot.[/i]