Schowane/zaginione wątki
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Chciałam zauważyć, że Grupa Górnośląska prawie już się na tym forum nie udziela. Wynieśli się na biegajznami. Kto następny? A może wszyscy razem?
Czy może mnożymy fora dla biegaczy?
Jola
Czy może mnożymy fora dla biegaczy?
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
tylko to biegajznami jest takie brzydkie ....brrrrr...aż mam dreszcze
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A tak konkretnie FREDZIU, konkretnie co jest takie brzydkie? Może to tylko przyzwyczajenie do biagania.pl? Ja bynajmniej nie chcę przesądzać o tym, gdzie się mamy podziać, tylko zastanawiam się, czy jest w Polsce tylu biegaczy aby funkcjonowało kilka forów. W końcu o wielu rzeczach można dyskutować i jeśli jest to technicznie możliwe to wydaje mi się, że nie byłoby problemu ze zmianą
.
Jola

Jola
Pozdrawiam, Jola
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Miało być oczywiście biegania.pl
.
Jola

Jola
Pozdrawiam, Jola
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Nie znam sie kompletnie na komputerowej/sieciowej kuchni - może ktoś znający się na tym zechce nas oświecić, jaka jest sytuacja Forum biegania.pl - czy jesteśmy tutaj skazani na te katastrofy, czy ta sytuacja może sie pogarszać.
biegowa recydywa
-
- Zaprawiony W Bojach
Bennet, a czy Ty nie mógłbys zrobić "identycznego" forum dyskusyjnego jak to? Taka sama grafika, działy itd. Przecież wtedy wszyscy się przeniesiemy w jeden dzień.
Tutaj robilibyśmy regularnie linki (ja to mogę też robić) żeby ludzie wiedzieli gdzie teraz jesteśmy. Ktoś znający się na optymalizowaniu pozycjonowania podrasowałby biegajznami tak żeby na przeszukiwarkach było przed bieganie.pl.
Autorzy lub współautorzy przenieśliby najciekawsze wątki, szczególnie z trenigu i zdrowia i w końcu adamm miałby wymarzony spokój z nami, a my normalne forum.
Tutaj robilibyśmy regularnie linki (ja to mogę też robić) żeby ludzie wiedzieli gdzie teraz jesteśmy. Ktoś znający się na optymalizowaniu pozycjonowania podrasowałby biegajznami tak żeby na przeszukiwarkach było przed bieganie.pl.
Autorzy lub współautorzy przenieśliby najciekawsze wątki, szczególnie z trenigu i zdrowia i w końcu adamm miałby wymarzony spokój z nami, a my normalne forum.
[i]być kiedyś takim "biegaczem", za jakiego ma mnie mój kot.[/i]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No niestety jest dosyć szkaradne.Quote: from FREDZIO on 12:46 pm on June 16, 2004
biegowa recydywa
-
- Zaprawiony W Bojach
Tak zgadzam się jak dla mnie jest za bardzo ciemna grafika i jakoś tak nie podoba mi się sposób załączania postówQuote: from Olek on 12:58 pm on June 16, 2004No niestety jest dosyć szkaradne.Quote: from FREDZIO on 12:46 pm on June 16, 2004
[b]"Kto się ośmieli, wygrywa"[/b]
-
- Zaprawiony W Bojach
Wg mnie (mam naprawdę takie odczucie) jakbyś się Bennet czegoś cykał.
Jeżeli ktoś porzucił jakis pomysł, a jest zainterowanie nim ludzi, to na co czekać?
Twoje forum Bennet jest naprawdę "nieprzyciągające" estetycznie. Działy na tym forum robiliśmy razem z adamem więc prawa autorskie nie wchodzą w grę! A poza tym adamm nie zrobił tego forum, tylko gotowe nabył. Nabył, ale wywalił do kosza, to zróbmy żeby się nie marnowało. Jeśli to kwestia kasy myślę że moglibyśmy jednorazowo zrobić zrzutkę.
Jeżeli ktoś porzucił jakis pomysł, a jest zainterowanie nim ludzi, to na co czekać?
Twoje forum Bennet jest naprawdę "nieprzyciągające" estetycznie. Działy na tym forum robiliśmy razem z adamem więc prawa autorskie nie wchodzą w grę! A poza tym adamm nie zrobił tego forum, tylko gotowe nabył. Nabył, ale wywalił do kosza, to zróbmy żeby się nie marnowało. Jeśli to kwestia kasy myślę że moglibyśmy jednorazowo zrobić zrzutkę.
- romek
- Zaprawiony W Bojach
Przestańmy tak dywagować w próżni - zróbmy coś. Proponuję zgłaszanie propozycji, co robić (ja swoje dałem). Potem wybierzemy/zaglosujemy na najlepsze, a potem to już z górki 

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
tylko ze w biegajznami.pl - oni maja całościową koncepcję.
Chodzi o to, zeby wszystko było spójne graficznie.
I kiedyś sobie wymyslili taką grafike, kolorystykę. Ja przyznaje ze mnie ona zniechęca.
Ale już od dawna słyszę od nich - ze zmieniają.
Ale na razie efektów nie ma.
To forum - jest kolorystycznie neutralne, prawda? Bo bialy jest - najprostszy. Czarny teskt na białym tle jest kontrastowy. I to mi sie tutaj podoba.
Ale - to jest wogóle drobiazg - to mozna zrobić w ciągy 1 minuty - problem w tym żeby wszystkim dogodzić.
Ja nie myslę o tworzeniu kolejnego forum - forum benneta jest do tego właśnie zrobione - przeciez Benet to nie kto inny tylko secesjonista z bieganie.pl - na stronie głównej bieganie.pl jeszcze znajdziecie jego linki.
Tylko, że:
1. Bennet jest bardzo miły dla wszystkich - ale też niestety bardzo miękki
(sorry Bennet) - i dlatego każdemu wszystko obiecuje, mi juz sto razy obiecał ze wyglad biegaj znami będzie śliczny.
2. Ja bym sie chętnie do Benneta przeniósł, nawet z ta BEZNADZIEJĄ kolorrystyka bo mnożenie forów to bezsens - tylko że to trzeba zaplanować - nie możemy sobie w 10 osób zmienić forum bo to będzie bez sensu.
Przewaga tego forum - to dopływ świeżej krwi. Bo wystarczy wpisać bieganie.pl i wchodzi się na forum bieganie.pl. No - chyby, żeby adamm zgodził się dać link ze strony głównej do forum innego niż bieganie.pl jeśli nie jest w stanie nim administrować.
W końcu to nie ma wielkiego znaczenia pod jaka domeną działa forum. Ważne jak do niego dotrzeć.
Podyskutujmy jeszcze trochę a potem coś "uradzimy" - kontakty z adammem są chyba trudne - maile które sie do niego wysyła nigdy nie wydaje mi się żeby były czytane. I dlatego list pewnie też przepadnie. PAweł ma do niego komórkę - można mu wysłać sms żeby przeczytał dyskusję - tylko on pewnie tego też nie przeczyta.
Chodzi o to, zeby wszystko było spójne graficznie.
I kiedyś sobie wymyslili taką grafike, kolorystykę. Ja przyznaje ze mnie ona zniechęca.
Ale już od dawna słyszę od nich - ze zmieniają.
Ale na razie efektów nie ma.
To forum - jest kolorystycznie neutralne, prawda? Bo bialy jest - najprostszy. Czarny teskt na białym tle jest kontrastowy. I to mi sie tutaj podoba.
Ale - to jest wogóle drobiazg - to mozna zrobić w ciągy 1 minuty - problem w tym żeby wszystkim dogodzić.
Ja nie myslę o tworzeniu kolejnego forum - forum benneta jest do tego właśnie zrobione - przeciez Benet to nie kto inny tylko secesjonista z bieganie.pl - na stronie głównej bieganie.pl jeszcze znajdziecie jego linki.
Tylko, że:
1. Bennet jest bardzo miły dla wszystkich - ale też niestety bardzo miękki

2. Ja bym sie chętnie do Benneta przeniósł, nawet z ta BEZNADZIEJĄ kolorrystyka bo mnożenie forów to bezsens - tylko że to trzeba zaplanować - nie możemy sobie w 10 osób zmienić forum bo to będzie bez sensu.
Przewaga tego forum - to dopływ świeżej krwi. Bo wystarczy wpisać bieganie.pl i wchodzi się na forum bieganie.pl. No - chyby, żeby adamm zgodził się dać link ze strony głównej do forum innego niż bieganie.pl jeśli nie jest w stanie nim administrować.
W końcu to nie ma wielkiego znaczenia pod jaka domeną działa forum. Ważne jak do niego dotrzeć.
Podyskutujmy jeszcze trochę a potem coś "uradzimy" - kontakty z adammem są chyba trudne - maile które sie do niego wysyła nigdy nie wydaje mi się żeby były czytane. I dlatego list pewnie też przepadnie. PAweł ma do niego komórkę - można mu wysłać sms żeby przeczytał dyskusję - tylko on pewnie tego też nie przeczyta.
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
FREDZIU, można przecież w każdym temacie założyć wątek z aktualnym adresem i podaniem przyczyny emigracji.
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- romek
- Zaprawiony W Bojach
poza tym nie demonizowałbym tego adresu - ja o ile pamiętam wszedłem tu przez wyszukiwarkę; wiele ciekawych stron nie jest wcale pod najbardziej narzucającymi się adresami. Kwestia, żeby nowe forum miało jak najwięcej potrzebnych nam cech.
-
- Zaprawiony W Bojach
A co to za tajemnica? Taki numer powienien byc na głównej stronie a nie, że ktos wtajemniczony ma, no i co? chowa przed innymi?Quote: from FREDZIO on 1:43 pm on June 16, 2004
PAweł ma do niego komórkę - można mu wysłać sms
Ale jak PAweł ma ten numer to znaczy, że ja muszę też go mieć

tel do adamma 601 438 XXX PAweł, podasz trzy ostatnie cyferki? bo chwilowo zapomniałem
(Edited by Runforfun at 2:09 pm on June 16, 2004)