Forum Plywanie
- gregoz68
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mój Boże! Przez przypadek tu zajrzałem
Oczywiście, że pływać trzeba regularnie, doskonalić itd., ale nigdy nie wypowiedziałbym się na tym forum w stylu, że niektórzy uważają się za świetnych biegaczy a są zerem!

gregoz
-
- Stary Wyga
- Kontakt:
Ruchomość w stawach jasne że poprawimy, do tej pory mam problemy z barkami. Znam wielu byłych pływaków którzy nabawili się kontuzji kolan która zmusiła ich do zakończenia treningów, taki styl klasyczny po prostu wykańcza kolana. Miałem to szczęście że takim stylem bardzo słabo pływałem i kolana mogę wykańczać na biegu 

Bogdan Sądel
Pulsar Sport
Pulsar Sport
-
- Stary Wyga
- Kontakt:
Monka w jakim stylu specjalizujesz się i jak możesz to podaj swoje rekordy życiowe?
Ja specjalizowałem się w delfinie i kraulu ( 200,400).
Bogdan Sądel
Pulsar Sport
Pulsar Sport
- Kazim
- Stary Wyga
Monka zawiodłem się myślałem, że pod tym nikiem ukrywa się przynajmniej Otylia Jędrzejczyk.
Boże taką utalentowaną kobietkę ta Polska szkoła zniszczyła. Och jestem wściekły
Boże taką utalentowaną kobietkę ta Polska szkoła zniszczyła. Och jestem wściekły

- Michael
- Stary Wyga
- Kontakt:
Ja wole raczej sprinterskie dystanse :D Ostatnio zrobilem dwie zyciowki na 50m dow - 28.01 i 50 grzb - 34,7. Plywanie to dobra rzecz :D ale jak wspomnieliscie - zabki wole unikac, bo problemow z kolanami to juz mam po dziurki w nosie.. Chociaz jest lepiej niz bylo :DBodek:
(Edited by Michael at 10:07 pm on May 23, 2004)
(Edited by Michael at 10:08 pm on May 23, 2004)
[b]GG #1291119[/b]
THE WALL IS IN YOUR MIND, NOT YOUR BODY
THE WALL IS IN YOUR MIND, NOT YOUR BODY
- Murat
- Zaprawiony W Bojach
Kto nie czytał niech żałuje!
Monka zasugerowała,że kto nie radzi sobie z angielskojęzycznymi tekstami to jest ciemniakiem
A potem prosiła chłopaków żeby na nią nie chrumkali
Mi najbardziej spodobało sie to sformułowanie - chrumkać .Rewelacja !!
Monka zasugerowała,że kto nie radzi sobie z angielskojęzycznymi tekstami to jest ciemniakiem

A potem prosiła chłopaków żeby na nią nie chrumkali

Mi najbardziej spodobało sie to sformułowanie - chrumkać .Rewelacja !!

- saint
- Zaprawiony W Bojach
co to jest ze gdzie nie wejde to o kolanach
pelno watkow jak to bieganie wykancza kolana, co jakis czas sie odezwie rowerzysta ze tez mu od jezdzenia wysiadly to myslalem ze choc plywanie jest zdrowe ale z tego co tu czytam to lepiej siedziec w domu przed komputerem i tylko po zakupy spacer robic co jakis czas
moze ktos powie co to styl plywania kraulem tak te kolana wykancza bo monka usunela takze ten kawalek
pelno watkow jak to bieganie wykancza kolana, co jakis czas sie odezwie rowerzysta ze tez mu od jezdzenia wysiadly to myslalem ze choc plywanie jest zdrowe ale z tego co tu czytam to lepiej siedziec w domu przed komputerem i tylko po zakupy spacer robic co jakis czas

moze ktos powie co to styl plywania kraulem tak te kolana wykancza bo monka usunela takze ten kawalek