Biegajacy tatusiowie.
- active
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
A ja mam: Agatkę (5 lat) i za 3msc prawdopodobnie synka 
Mam nadzieję, że bieganko się nie urwie.
pozdr

Mam nadzieję, że bieganko się nie urwie.
pozdr
[b][url=http://www.actv.prv.pl]www.actv.prv.pl (Jak zacząłem biegać?)[/url][/b]
- netKos
- Rozgrzewający Się
1syn: 20 lat-wielki przeciwnik mojego biegania(-robię mu obciach na osiedlu!),
2syn:7 lat-moja podpora duchowa, zawsze mnie wysłucha co mam do powiedzenia o bieganiu, nawet raz dał się namówić na wspólny start w biegowej imprezie i czeka na kolejne medale taty.
2syn:7 lat-moja podpora duchowa, zawsze mnie wysłucha co mam do powiedzenia o bieganiu, nawet raz dał się namówić na wspólny start w biegowej imprezie i czeka na kolejne medale taty.
Krzy$
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja mam 2 córki..... 8 letnia i 3 letnią. A biorąc pod uwagę rocznik to już 9 i 4 letnią. Starsza biega ze mną czasami i nawet kilkukrotnie startowała na zawodach.
Ibex
- Kociemba
- Zaprawiony W Bojach
Mam dwie córki, Agatę 14lat i Anię 12lat. Dzieci w tym wieku nie są już przeszkodą w bieganiu, a działają raczej mobilizująco. Starsza córka czasem truchta ze mną. Na wiosnę ma zamiar rozpocząć regularny trening biegowy. Młodsza patrzy na to wszystko z politowaniem.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- gato
- Zaprawiony W Bojach
Mam 2 synów:
Adaś 5 lat, 9 miesięcy,
Paweł 3 lata, 8 miesięcy.
Dostali w tym roku medale taty z maratonów i zaniesli do przedszkola pokazać kolegom.
Tata był bardzo dumny.
Adaś jest dobrym kompanem do biegania, chociaż woli towarzyszyć tacie na rowerze.
Paweł dziwi się: dlaczego ten tata biega?
Adaś 5 lat, 9 miesięcy,
Paweł 3 lata, 8 miesięcy.
Dostali w tym roku medale taty z maratonów i zaniesli do przedszkola pokazać kolegom.
Tata był bardzo dumny.
Adaś jest dobrym kompanem do biegania, chociaż woli towarzyszyć tacie na rowerze.
Paweł dziwi się: dlaczego ten tata biega?
gato
No confundas dos tazas de te con dos tetazas!
No confundas dos tazas de te con dos tetazas!
- oluch
- Wyga
Piszę za Tatucha (bo on nie ma jak), że ma 2 córki, jedną jest Anek (lat 5 i pół więcej niż ja) i mnie (ups..to już 20). Obie biegamy.
Pamiętam jak tata mówił, że jego największym marzeniem biegowym będzie fakt wspólnego wystartowania naszej trójki w maratonie. W tym roku, w Maratonie Warszawskim spełniło się jego marzenie.
Pamiętam jak tata mówił, że jego największym marzeniem biegowym będzie fakt wspólnego wystartowania naszej trójki w maratonie. W tym roku, w Maratonie Warszawskim spełniło się jego marzenie.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
no no, Oluch sie odezwał. Super.
- przemo
- Wyga
Mam 3,5 letnią córeczkę. Czasami bawimy sie w "maraton" - ścigamy się biegając po mieszkaniu (mam nadzieję, że sąsiad z dołu nie zagląda na forum). Jak dotąd doszlismy do paru interwałów po 2-3 minuty ciągłego truchtu.
Przemo
- meryt
- Stary Wyga
chociaż w bieganiu bijecie mnie na łeb na szyje to z dziećmi was zaskoczę-mam kochanego synusia Michałka 33 lata i dziewczynke Basie 28 lat,wierzą,że bieganie mi przejdzie .Wychowanie dzieci nie przeszkadza mi treningach.Mam jeszcz trójke wnuków ale to zostawie na inny temat.Mysle,że przebiłem Lezana.
grupa biegowa www biegajznami.pl