Najlepszy operator GSM
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
własnie o to mi chodziło gg odrzuca ere, a wysyłać można tylko z ich stron i to z jakims hasłem które codziennie jest inne!! 

www.kolarstwo.z.pl
- Deck
- Ekspert/Fizjologia
ja mam ere i taki problem, ze w moim mieszkaniu trace sygnal. Mieszkam w Wawie wiec raczej nie powinienem miec z tym klopotow. Pisalem do BOA i odpisali mi ze mieszkam w budynku ktorego konstrukcja tlumi sygnal i ze pracuja nad zwiekszeniem mocy nadajnikow ale jest to trudne, czasochlonne i drogie. A moj znajomy co ma idee odbiera bez problemu, wiec zastanawiam sie nad zmiana.
- Bartek Sz
- Zaprawiony W Bojach
Ciekawe jak się wszystko zmieni po wejściu PL do UE.
Mam nadzieje, że na naszym rynku liczba operatorów pomnoży się wtedy razy 2.
(Edited by Bartek Sz at 3:10 pm on June 2, 2003)
Mam nadzieje, że na naszym rynku liczba operatorów pomnoży się wtedy razy 2.
(Edited by Bartek Sz at 3:10 pm on June 2, 2003)
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Era, ze względów czysto praktycznych - zasięg. W górach i na wszelkiej prowincji zasięg Ery jest po prostu najmniej dziurawy...
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- Dwarf
- Zaprawiony W Bojach
Moja firma wybrala sieć IDEA.
Mi wszystko jedno byle by można było dzwonić jak trzeba cos załatwić.
Co to dla mnie za różnica, że w miejscowości "A", w której nie bywam nie ma zasięgu takiej czy innej sieci.
Sieć i model telefonu to dla mnie sprawa drugorzędna.
Mi wszystko jedno byle by można było dzwonić jak trzeba cos załatwić.
Co to dla mnie za różnica, że w miejscowości "A", w której nie bywam nie ma zasięgu takiej czy innej sieci.
Sieć i model telefonu to dla mnie sprawa drugorzędna.
Dwarf
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:49
- Życiówka w maratonie: 2:59:44
>>>Początek narzekań
Ja potrzebuję telefonu komórkowego sporadycznie, tylko w sytuacjach awaryjnych. Nie dla mnie abonamenty. Chcę płacić jak najmniej. Dlatego traktuję wszystkie 3 firmy jako totalnych ździerców i żadne reklamy pod publiczkę i programy lojalnościowe tego nie zmienią. Koszty rozmów w systemach prepaid - to woła o pomstę do nieba. Konkurencja w tym temacie nie istnieje. Generalnie bez "komórki" da się żyć. Bywają miesiące, gdy dzwonię na przykład tylko raz. Ale ja jestem mało towarzyski. Z normalnego telefonu też rzadko korzystam. Podsumowując: szkoda tych 200 złotych rocznie.
>>>Koniec narzekań
Ja potrzebuję telefonu komórkowego sporadycznie, tylko w sytuacjach awaryjnych. Nie dla mnie abonamenty. Chcę płacić jak najmniej. Dlatego traktuję wszystkie 3 firmy jako totalnych ździerców i żadne reklamy pod publiczkę i programy lojalnościowe tego nie zmienią. Koszty rozmów w systemach prepaid - to woła o pomstę do nieba. Konkurencja w tym temacie nie istnieje. Generalnie bez "komórki" da się żyć. Bywają miesiące, gdy dzwonię na przykład tylko raz. Ale ja jestem mało towarzyski. Z normalnego telefonu też rzadko korzystam. Podsumowując: szkoda tych 200 złotych rocznie.
>>>Koniec narzekań
[url=http://www.biegajznami.pl/GT]forum Grupy Trójmiasto[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Strona GT[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=13&Itemid=21]GT Challenge 2007[/url]