ja w jego oczach widzę spokój, godnośći i zaufanie...
A czemu takiego łosia nie da się uratować - nie można mu tej nogi złożyć pod narkozą - przecież to nie koń
Łosie na Łosiowych Błotach
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 2:58:00
Niestety - to koń. Pod narkoza można nogę złożyć ale nie ma możliwości trzymania zwierzęcia z unieruchomioną nogą przez dłuższy czas po zabiegu. Nie jest do tego przygotowane psychicznie.
Dlatego w przypadku tych zwierząt tego typu terapii się nie stosuje.
Dlatego w przypadku tych zwierząt tego typu terapii się nie stosuje.
- go
- Wyga
ja zmierzajac kajakiem do mety na Adrenalin Rush dwa lata temu widzialam latajacego żółwia. na serio. dostalam za to kuksanca wioslem ale po zapewnieniu ze nie spie spojrzalam znowu na niebo i znowu tam byl...
gosia
[url]http://www.speleoteam.pl[/url]
[url]http://www.speleoteam.pl[/url]
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Dziki i sarny regularnie pojawiają się na spotkaniach GT, oczywiście tylko tych w TPK. Gdybyśmy doliczyli ich do frekWencji, moglibyśmy dorównać nawet SPBP 

- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
A ja dzisiaj rano (5:20) prawie deptałam po kaczkach, spiących gdzie popadnie wokół jeziorka (na alejkach też). Jeśli nie był to cross, to przynajmniej slalom w moim wykonaniu
.
Jola

Jola
Pozdrawiam, Jola
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
hehe ... mam nieodparte wrażenie że w wypowiedzi Kaziga tkwi jakaś aluzja....Quote: from Kazig on 10:28 pm on July 10, 2003
Dziki i sarny regularnie pojawiają się na spotkaniach GT, oczywiście tylko tych w TPK. Gdybyśmy doliczyli ich do frekWencji, moglibyśmy dorównać nawet SBBP![]()

Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang