psioch jest śliczny! Gdyby nie mój tryb życia i naganne prowadzenie się też bym chętnie u siebie widziała pieska, niestety z uwagi na częste wyjazdy i brak opiekunki muszę rozbiegać kota

no to rzeczywiście brakuje Ci do tego psa!!:hahaha:Quote: from Kiniak on 9:25 am on Mar. 31, 2003
niestety z uwagi na częste wyjazdy i brak opiekunki muszę rozbiegać kota
O ile jestęś chętny do opieki nad dodatkowym psem, to go sobie sprawię.Quote: from MarekC on 9:39 am on Mar. 31, 2003no to rzeczywiście brakuje Ci do tego psa!!:hahaha:Quote: from Kiniak on 9:25 am on Mar. 31, 2003
niestety z uwagi na częste wyjazdy i brak opiekunki muszę rozbiegać kota
pozdrawiam MarekC
dzięki! na razie dzieciaki (najmłodsze 4 lata) muszą trochę podrosnąć. Pies jest psem i ma swoje prawa, a nie chciałbym trzymać zwierzaka w zamknięciu. Prawdę mówiąc to szukam czegoś trochę mniejszego, to Twoje to jakie duże?Quote: from GorOlka on 9:54 am on Mar. 31, 2003
Marek,
weż pod uwagę równez setera. Ja mam cudowną seterkę gordonkę która uwielbia biegać zawsze i każde ilości. Poza tym, to niesamowicie przyjacielska rasa i do tego po prostu śliczna!!
Tartak od wdowy Rozencwajgowej - tej od deski i sęka.Quote: from Kiniak on 10:31 am on Mar. 31, 2003
Jaki tartak?
Będę ja, Jola, kot może się wybierze, a psa jeszcze nie mam.