Powodzenia Fredzio!!!
-
- Zaprawiony W Bojach
Fredziu, nie jestem RunForFun tylko Runforfun :uuusmiech: - wczoraj ktoś zarejestrował się pod pierwszą nazwą, wczoraj, a ja istnieję już półtora roku, ale to drobiazg, tak tylko piszę, żeby w przyszłości uniknąć nieporozumień.
Ciesze się, że "trafiłem", miłe jest też, że pamiętałeś o nagrodzie, nie upominałem się, bo nie chciałem robić kłopotu. Nagrody się nie wybiera, ale gdybyś kiedyś miał ochotę coś zaśpiewać, to też Ci odpowiem, że trafiłeś.
Ciesze się, że "trafiłem", miłe jest też, że pamiętałeś o nagrodzie, nie upominałem się, bo nie chciałem robić kłopotu. Nagrody się nie wybiera, ale gdybyś kiedyś miał ochotę coś zaśpiewać, to też Ci odpowiem, że trafiłeś.

[i]być kiedyś takim "biegaczem", za jakiego ma mnie mój kot.[/i]
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
A ja byłam chora i nic nie wiedziałam! Jako zagorzała Twoja fanka życzę Ci uzyskania oczekiwanego czasu (zgodnie z konsekwentnie realizowanym planem), stabilizacji (życiowej) a nam wszystkim Twojego poczucia humoru. Jola
Pozdrawiam, Jola
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ee, no co za dużo to nie zdrowo.
Ale w zeszłym roku o Kazigu nie pamiętali - więc teraz sobie odbijają.
Ale w zeszłym roku o Kazigu nie pamiętali - więc teraz sobie odbijają.
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
FREDZIO na stronie SBBP założy specjalny przypominacz urodzinowy: "W dniu dzisiejszym składamy najlepsze życzenia urodzinowe ......
. Oczywiście warunkiem otrzymania życzeń jest podanie daty urodzin
. A może w inny sposób liczyć urodziny? Myślę oczywiście o pierwszym maratonie
.
A tak wogóle to oczywiście moje najserdeczniejsze życzenia
.
Jola

A tak wogóle to oczywiście moje najserdeczniejsze życzenia

Jola
Pozdrawiam, Jola
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
FREDZIO
Wewnętrznego spokoju i dodatniej gammy forever! Abyś się tak dalej prowadził i podsycał ogień SBBP.
PS. Tylko nie spalcie z tego Warszawy, a przynajmniej SGH!
Wewnętrznego spokoju i dodatniej gammy forever! Abyś się tak dalej prowadził i podsycał ogień SBBP.
PS. Tylko nie spalcie z tego Warszawy, a przynajmniej SGH!
- Kociemba
- Zaprawiony W Bojach
FREDZIU!!!
Aż wstyd się przyznać, że przeoczyłem urodziny człowieka, który zawsze pamięta o wszystkich naszych rocznicach. Życzę ci FREDZIU wiecznej młodości i radości z życia jaką wciąż potrafisz oszukiwać upływający czas. Ja wciąż nie mogę uwierzyć w ten FREDZIWY wiek i tak do końca nie wiem czy to nie jakaś ściema. Jeśli by kiedyś życie próbowało Ci jakoś dokuczyć to pierwszy zgłaszam się do wspólnego długiego biegu który jest zawsze najlepszym lekiem na wszelkie troski.
Aż wstyd się przyznać, że przeoczyłem urodziny człowieka, który zawsze pamięta o wszystkich naszych rocznicach. Życzę ci FREDZIU wiecznej młodości i radości z życia jaką wciąż potrafisz oszukiwać upływający czas. Ja wciąż nie mogę uwierzyć w ten FREDZIWY wiek i tak do końca nie wiem czy to nie jakaś ściema. Jeśli by kiedyś życie próbowało Ci jakoś dokuczyć to pierwszy zgłaszam się do wspólnego długiego biegu który jest zawsze najlepszym lekiem na wszelkie troski.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Dziekuje wszystkim - te życzenia oczywisćie z przyjemnościa przyjmuję. Ale mi trochę głupio bo były one już jakiś czas temu. Pewnie w tym roku już sporo forumowiczów miało urodziny.
No proszę - niech się zgłaszają!!!!
No proszę - niech się zgłaszają!!!!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No, ja miałem 4 miesiące temu - mniej więcej.
biegowa recydywa
- Michael
- Stary Wyga
- Kontakt:
Wszystkiego najlepszego FREDZIU, spelnienia najskrytszych marzen i aby bieganie nigdy ci sie nie znudzilo :D
[b]GG #1291119[/b]
THE WALL IS IN YOUR MIND, NOT YOUR BODY
THE WALL IS IN YOUR MIND, NOT YOUR BODY
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Michael, Runforfun, Kazig, Olek, Ojla - ja też wam życzę wszystkiego najlepszego z okazji waszych urodzin.