Runner's World
- mucherek
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
hmm, u mnie jeszcze nie ma. A wrzesniowy byl na samym poczatku miesiaca. Ale nic, moze to jest uzaleznione jakos od kursowania statkow,a nie leci samolotem 

-
- Zaprawiony W Bojach
Z moich obserwacji wynika, ¿e to wina poczty. Swoj± drog± RW ma ca³kiem sprawnie dzia³aj±cy Customer Service. Gdy z³o¿y³am reklamacjê, od razu siê do mnie odezwali mailowo, ¿e wy¶l± drugi egzemplarz. Oczywi¶cie odwo³a³am alarm.
-
- Stary Wyga
u mnie nie ma ani wrzesniowego ani pazdziernikowego. a na maila wyslanego prawie tydzien temu jeszcze nie odpowiedzieli. dostalem tylko powiadomienie o przyjeciu mojej reklamacji.
-
- Stary Wyga
wlasnie wczoraj dostalem nr pazdziernikowy. a juz ich poprosilem, zeby mi kase oddali. wcale sie nie zdziwie jak w tym balaganie oddadza mi kase i nadal beda przysylac. jakby ktos mial lepsze doswiadczenia z edycja brytyjska to dajcie znac.
- mucherek
- Stary Wyga
- Kontakt:
No co za buraki! Innego slowa na gosci od prenumeraty RW nie mam!
Pomieszali kompletnie moj adres -1szy numer przyszedl dobrze, kolejnych niet. A dzis wchodze na ich customer service i tam patrze na swoj adres - a tam znikla miejscowosc, znikl kod pocztowy, zamiast tego tylko POLAND POLAND. A zeby ich... Ciekawe, jakim cudem tak to pochrzanili?
mucherek
Pomieszali kompletnie moj adres -1szy numer przyszedl dobrze, kolejnych niet. A dzis wchodze na ich customer service i tam patrze na swoj adres - a tam znikla miejscowosc, znikl kod pocztowy, zamiast tego tylko POLAND POLAND. A zeby ich... Ciekawe, jakim cudem tak to pochrzanili?
mucherek
- wojtek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:59
- Życiówka w maratonie: 2:18
- Kontakt:
Posiadam cala kolekcje odmian swojego imienia , spowodowana ignorancja osob przepisujacych . I tak bylem juz :
Wojpek
Voytek
Woj
Voyta itp .
Zrodlo takiego postepowania bierze sie stad :

Na Twoim miejscu wyslalbym ostry mail z dokladnym opisem problemu , zaznaczajac koniecznie o doreczenie do rak wlasnych kierownikowi( attn. supervisor) i kontakt osobisty . Taki zabieg zwykle dziala . Ja robie ochrzan przez telefon , proszac " I want to talk to somebody that has a NAME" . Wtedy mamy kozla ofiarnego , odpowiedzialnego osobiscie za prawidlowosci , nad ktorym wisi miecz Damoklesa (utrata posady )
(Edited by wojtek at 4:19 pm on Jan. 7, 2003)
Wojpek
Voytek
Woj
Voyta itp .
Zrodlo takiego postepowania bierze sie stad :

Na Twoim miejscu wyslalbym ostry mail z dokladnym opisem problemu , zaznaczajac koniecznie o doreczenie do rak wlasnych kierownikowi( attn. supervisor) i kontakt osobisty . Taki zabieg zwykle dziala . Ja robie ochrzan przez telefon , proszac " I want to talk to somebody that has a NAME" . Wtedy mamy kozla ofiarnego , odpowiedzialnego osobiscie za prawidlowosci , nad ktorym wisi miecz Damoklesa (utrata posady )
(Edited by wojtek at 4:19 pm on Jan. 7, 2003)
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
- mucherek
- Stary Wyga
- Kontakt:
Dzięki, Wojtku, za radę. Na marginesie, wczoraj dostałem list od jednej pani pisarki (na swojej stronie zachęca do pisaina do niej), razem z autografami do wklejenia do książek. Z jednej strony była mocno zainteresowana wymową mojego imienia i kilka maili na ten temat pokrążyło sobie, z drugiej strony wszystkie autografy wyglądały: "To GZEGORZ". Świat to złośliwy jest...
Nic, napisałem wczoraj 2 maile a propos tego zdarzenia, zobaczymy, najwyżej będę ich dalej ścigać.
mucher
Nic, napisałem wczoraj 2 maile a propos tego zdarzenia, zobaczymy, najwyżej będę ich dalej ścigać.
mucher
-
- Rozgrzewający Się
Ja mam dla odmiany dobre doświadczenia z prenumeratą RW. Prenumerowałem ja jednak listownie a nie przez internet i do tej pory od ok. 4 lat niemam żadnych problemów, przychodzi regularnie i bez żadnych opóźnień. Pozdrawiam wszystkich i życzę mniej kłopotów.
Marco
Marco
-
- Zaprawiony W Bojach
U mnie te¿ sprawy siê wyprostowa³y. Dostajê punktualnie na pocz±tku miesi±ca RW do skrzynki pocztowej w domu. Ciekawe, ¿e zarówno amerykañski RW, jak i brytyjski przychodz± równocze¶nie.
-
- Stary Wyga
a ja mialem duze problemy. 3 miesiace po platnosci nic nie przychodzilo, potem byla lawina moich maili na ktore za kazdym razem odpowiadal ktos inny. potem ja sie juz wkurzylem na kolenego Ron'a czy inna Meliss'e ktora mi odpowiadala, ze wszystko ok i ze bedzie dobrze. Wkurzylem sie oczywiscie z zachowaniem regul uprzejmej korespondencji. Na to oni, ze przepraszaja i ze zwroca mi pieniadze. Nastepnie prztyszly 2 n-ry za jednym razem. Ja do nich, ze juz dostaje, ze wszystko jest ok. Oni mi, ze sorry subskrypcja jest juz cancelled. dostalem kase z powrotem. Ale potem jeszcze przez 3 miesiace przychodzily do mnie RW i to za kazdym razem po 2 n-ry (!!). Balagan mowiac oglednie.
- Cewuneta
- Wyga
tez jestem zainteresowana prenumerata RW. Problemem jest tylko brak karty kredytowej. Czy inne formy płatności (tj. przelew) wchodzą w grę?
Które wydanie polecacie, amerykańskie czy brytyjskie?
Które wydanie polecacie, amerykańskie czy brytyjskie?
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
ja wole brytjskie, bo jest jakies takie normalne, us jest pelno o jakims jedzeniu z kosmosu i te porady sa... takie srednie, uk ma znowu duzo o swoich biegach, ale i tak jakos wyspa jest mi blizsza. niemieckie jest najbardziej chyba fachowe z tych wszystkich, flamandzkie i holenderskie tez, tuz maja porad takich prawdziwych i technicznych a nie jak sgubic 1ib w .. ble ble