Jestem mile zaskoczony reakcją.
Osobiście jestem zwolennikiem dobrej jakości, markowej koszulki treningowej, z krótkim rękawem lub długim z jednolitym napisem na plecach.
Wydaje mi się, że ze względu na koszty, nie unikniemy ujednolicenia. Zrobiłem małe rozeznanie, z którego wynika, że przy naprawdę dobrej jakości koszulce z materiału oddychającego" i jednolitego napisu, możemy zamknąć się w granicach 100 zl.
Co do kryteriów przydziału to moją intencją było, żeby koszulkę nosili uczestnicy forum i tyle. Nie chciałbym żeby to był jakiś towarzystwo wzajemnej adoracji, które nie dopuszcza innych. Wszyscy którzy tu zaglądają, a zwłaszcza aktywni uczestnicy są równie cenni.
Pozwólcie, że posprawdzam jeszcze co jest dostępne na rynku, w jakich cenach i dalej będę kontaktował się z Adammem w celu ustalenia szczegółów i strony graficznej. O stylistykę nie martwiłbym się zbytnio, bo sądząc po stronie graficznej serwisu, Adamm zaproponuje coś naprawdę estetycznego.
Nie ustawajcie w uwagach, bo wszystkie one są bardzo cenne.
Będę was informował co jakiś czas jakie są następne kroki.
PS. Greg, tylko żadnej konkurencji
RadekW, nasz specjalisto od sprzętu, jeśli możesz to skontaktuj się ze mną, bo mam wrażenie, że masz dobre rozeznanie o rynku odzieży sportowej.
(Edited by PAwel at 4:48 pm on July 18, 2001)