to zależy jaki jest stosunek rodziców do dzieci i na odwrót, u mnie z kolei było tak, że córka idąc do szpitala na zabieg zazyczyla sobie tatę a mama miała zostać z bratem :-D
dla mnie obydwoje rodziców ma takie same możliwości, jedyna różnica to karmienie piersią i rodzenie, żadnej ideologii bym więcej na siłę nie dopisywala, w/g mnie wiążą się z tym jakieś braki emocjonalne matek takich 'nadgorliwych' co to nie wyobrażają sobie czasu tylko dla siebie
Komentarz do artykułu Matka Biegaczka
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42.23
- Życiówka w maratonie: brak
Katka dobrze prawisz,ja również nie widzę różnicy między mamą a tatą poza płcią oczywiście.
Szczęśliwe dziecko,to takie którego mama jest szczęśliwa,spełniona i zadowolona.Odkąd zostałam mamą 14 lat temu,uważam że każda mama potrzebuje troche czasu dla siebie,ile to już pojęcie względne i mimo iż z synem spędzam prawie każdą wolną chwilę to nie zaniedbuje siebie.
Szczęśliwe dziecko,to takie którego mama jest szczęśliwa,spełniona i zadowolona.Odkąd zostałam mamą 14 lat temu,uważam że każda mama potrzebuje troche czasu dla siebie,ile to już pojęcie względne i mimo iż z synem spędzam prawie każdą wolną chwilę to nie zaniedbuje siebie.
Blog viewtopic.php?f=57&t=53762
Komentarze viewtopic.php?f=28&t=53763
Komentarze viewtopic.php?f=28&t=53763