Bieganie w Tunezji?

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
erun
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja niestety nie mam takich funduszy na wyjazd do Tunezji czy Maroko jak piszecie. Ale sobie wyjechałam na urlop i biegałam po plażach w Ustce:) relaks z pożytecznym:) zwłaszcza rano i wieczorem polecam. Pojechałam tam ze znajomymi spakowałam na wszelki wypadek strój i buty i się przydały, dzień spędzony ze znajomymi a rano i wieczorem jak śpią bieganie:))
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
mariuszbugajniak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37.29
Życiówka w maratonie: 2.59.02

Nieprzeczytany post

piszesz, że nie masz funduszy, byłem nad polskim morzem, przez 4 dni wydałem 1000zł wliczając przejad, spanie, wszystko inne... Tumezja to koszt 1900zł 8 dni więc, też nie zarabiam dużo, a tyle jestem w stanie spokojnie przez rok odłożyć, z tym, że nie mam dzieci na utrzymaniu... Polska ogólnie jest droga... teraz zagranica i tak jest droższa niż w przeszłości...
10km - 37.08 / 21km - 1.23.18 / 42km - 2.59

KOMENTARZE
Awatar użytkownika
Adam Ko.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:15
Życiówka w maratonie: 3:58:51
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dla mnie na wakacjach największym zagrożeniem dla biegacza nie są miejscowi, pogoda, psy, nieznane tereny, ale wszechogarniające lenistwo i ten specyficzny, wyjazdowy tryb życia ;)
Gorąca prośba o pomoc w badaniu do pracy magisterskiej. Tematyka biegowa: viewtopic.php?f=1&t=37461

Blog treningowy
Obrazek
ODPOWIEDZ