Komentarz do artykułu Fighter, a może ekscentryk - jakim typem biegacza jesteś?

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
blink
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

a co z podejrzanymi typami?
Każdy pije według własnego pragnienia...

Obrazek
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
herson
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Z mojego doświadczenia, powinien tu się znaleźć jeszcze biegacz histeryk ( sorry Maciuś, wiem że czytasz forum, ale nie mogłem się powstrzymać ). To trochę taka hybryda biegacza gadżet i czasowca z dodatkiem histerii typu: "o kur... nie zrobiłem wczoraj treningu, sorry chłopaki, dzisiaj nie piję, muszę polatać....." albo "kurde, niedziela, a ja zamiast planowych 25km, zrobiłem tylko 15, muszę nadrobić jutro" itp itd
Skupienie na planie, realizacja za wszelką cenę, a później efekt jest gorszy od tych ( se mła :hej: ), którzy podchodzą do tego na luzie.
Co gorsza, frustracja z tego wynikająca, sprawie, że napinka na kolejny plan jest jeszcze większa, a efekt.... :oczko:
hassy
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Czyli w sumie wszystkich biegaczy da się może wrzucić do 2 dużych worów: A. Z napinką; B. Bez napinki :)

Wory nieco dziurawe, więc z każdego coś tam się wysypie (typy pośrednie albo niejednoznaczne albo "jestem i taki/ka i taki/ka w zależności od....").
ODPOWIEDZ