Znani amatorzy
- miszza
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 02:40:14
- Kontakt:
Tomasz Drwal kilka godzin po walce na gali MMA ATTAC 3 przebiegł Cracovia maraton w 3:42!
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Tak to już jest z firmami państwowymi, utrzymywanymi w jakimś tam stopniu przez podatnika. Zawsze człowiek będzie mógł powiedzieć "Jak to? To on to robi za moje pieniądze?" W ogóle to wszelakie firmy państwowe są tylko po, aby politykierzy mieli z tego pożytek, a nie państwo - ale to takie moje zdanko.maly89 pisze:Aha. Ale teraz chcesz się pochwalić, że byś przebiegł czy wyżalić, że nie masz sponsora? Bo nie bardzo rozumiem ten wpis. Temat dotyczy znanych skądinąd osób, padło nazwisko Kurzajewskiego więc napisałem, że zamierza przebiec 7Mn7K, a Ty piszesz, że też byś przebiegł jakbyś miał kasę.lapka88 pisze:Ja też bym przebiegł 7 maratonów na 7 kontynentach gdybym miał sponsora w postaci naszych podatków.maly89 pisze:Skoro będzie biegał to chyba również sportowy
Mały, abstrahując od tego kto go sponsoruje, to ja mu po prostu zazdroszczę Wycieczka życia, nie ma co. Ale ja to bym się na coś takiego wybrał raczej dopiero gdzieś po 40stce Może rzeczywiście off-topic, ale co z tego + Będzie kogo zapraszać na rozmowy o bieganiu po takiej wyciecze Ma nazwisko, gadkę, więc niedługo będzie dawać rady w TV I dobrze, niech ludzie śmigają.
A że O'Sullivan jest tak dobry, to dla mnie spora niespodzianka Najwyraźniej gra w kulki mu służy
- Iwan
- Zaprawiony W Bojach
"Celebryci w świecie biegowym"
http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... &code=2130
http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... &code=2130
"Nie żyję, by lepiej biegać. Biegam, by lepiej żyć" R.W.
- lapka88
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:47:14
- Życiówka w maratonie: 04:10:12
Tu nie chodzi o wyżalenie się, że nie mam kasy chłopcze.maly89 pisze:lapka88 pisze:Ja też bym przebiegł 7 maratonów na 7 kontynentach gdybym miał sponsora w postaci naszych podatków.maly89 pisze:Skoro będzie biegał to chyba również sportowy
Aha. Ale teraz chcesz się pochwalić, że byś przebiegł czy wyżalić, że nie masz sponsora? Bo nie bardzo rozumiem ten wpis. Temat dotyczy znanych skądinąd osób, padło nazwisko Kurzajewskiego więc napisałem, że zamierza przebiec 7Mn7K, a Ty piszesz, że też byś przebiegł jakbyś miał kasę.
Gdybym chciał to bym przebiegł 7 maratonów na 7 kontynentach ale w odległym czasie ponieważ moja praca mi nie pozwala na częste wycieczki.
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
To Ty kolego odniosłeś się do sponsora, czyli do kwestii ekonomicznych. A Twoja praca to Twoja sprawa.
- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
skończcie już z tą kasą.
na Eurosporcie rozpoczął się właśnie półfinał mistrzostw z udziałem wspomnianego w tym wątku Ronnie O'Sullivana.
na Eurosporcie rozpoczął się właśnie półfinał mistrzostw z udziałem wspomnianego w tym wątku Ronnie O'Sullivana.
Go Hard Or Go Home
- malvina-pe.pl
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:46:40
- Życiówka w maratonie: 03:55:47
- Kontakt:
7 maratonów w 7 dni? Serio, ktoś byłby w stanie to zrobić?mihumor pisze:Facet jest rozwojowy więc powalczy na wszystkich kontynentach godnie nas reprezentując . Ale pomysł jest kiepski, mało nośny i nudny. A przecież można rzucić prawdziwe wyzwanie - 7 maratonów na 7 kontynentach w 7 dni - nawet TV mogłaby to na żywo nadawać jako reality show - bieganie, podróże, zaawansowana logistyka, walka z czasem w podróży i w biegu i walka z własną słabością. A ten projekt to co to kurka ma być - sama nuda, materiał na stronę w Bieganiu co to mało kogo zainteresuje, coś w rodzaju Krzysztof Ibisz doradza jak dobrze wyglądać po 40tce
A wracając do tematu amatorów biegaczy mniej lub bardziej znanych... Kiedyś przy okazji realizacji materiału dla "Runner's World" trafiłam na Piotrka Pogona... Kojarzycie go? Na podstawie jego życiorysu można by zrobić film. I to niejeden.... Jeśli ktoś jest zainteresowany: http://www.runners-world.pl/ludzie/Zakl ... gii,3704,1 Tekst jest sprzed 3 lat, od tamtej pory Piotrek zdążył już sporo namieszać, m.in. zdobył Aconcaguę.
A w wolnej chwili zapraszam na bloga. Trochę o bieganiu, trochę o życiu
-
- Zaprawiony W Bojach
Całkiem niedawno było o projekcie 42 maratony w 42 dni więc 7 maratonów w 7 dni jak najbardziej się da. A żeby nie było off topic to jak ktoś zdecyduje się przebiec 365 maratonów w 365 dni i przeżyje to jeśli o to będzie zabiegać, to zostanie celebrytą.malvina-pe.pl pisze: 7 maratonów w 7 dni? Serio, ktoś byłby w stanie to zrobić?
- mariuszbugajniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37.29
- Życiówka w maratonie: 2.59.02
jakoś żyjeaxell pisze:Całkiem niedawno było o projekcie 42 maratony w 42 dni więc 7 maratonów w 7 dni jak najbardziej się da. A żeby nie było off topic to jak ktoś zdecyduje się przebiec 365 maratonów w 365 dni i przeżyje to jeśli o to będzie zabiegać, to zostanie celebrytą.malvina-pe.pl pisze: 7 maratonów w 7 dni? Serio, ktoś byłby w stanie to zrobić?
http://www.endomondo.com/profile/4346528
- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
-
- Zaprawiony W Bojach
No fakt - do połowy lipca jeszcze musi biegać - ale to chyba faktycznie za mało żeby zostać celebrytą. Za mało medialne jest bieganie maratonów - musiałby chyba je biegać tyłem. To już chyba łatwiej zabłysnąć biegając maraton w domu wokół stołu do pingponga ...mariuszbugajniak pisze:jakoś żyjeaxell pisze:Całkiem niedawno było o projekcie 42 maratony w 42 dni więc 7 maratonów w 7 dni jak najbardziej się da. A żeby nie było off topic to jak ktoś zdecyduje się przebiec 365 maratonów w 365 dni i przeżyje to jeśli o to będzie zabiegać, to zostanie celebrytą.malvina-pe.pl pisze: 7 maratonów w 7 dni? Serio, ktoś byłby w stanie to zrobić?
http://www.endomondo.com/profile/4346528
- malvina-pe.pl
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:46:40
- Życiówka w maratonie: 03:55:47
- Kontakt:
Ja myślałam że "znani amatorzy" to co innego niż "znani celebryci"
- kulawy pies
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: słaba
- Życiówka w maratonie: megasłaba
Alan Turing - pierwszy biegający informatyk, 2:46.
w 1947 roku.(sic!!!)
mistrz Polski, Stanisław Głuszcz nabiegał wtedy 2:52.
-----------------------------
- maraton jak maraton, ale (za wikipedią):
While working at Bletchley, Turing, a talented long-distance runner, occasionally ran the 40 miles (64 km) to London when he was needed for high-level meetings
i to jest cute, a nie jakieś tam dystanse dla bab i waginosceptyków
zdrówko
w 1947 roku.(sic!!!)
mistrz Polski, Stanisław Głuszcz nabiegał wtedy 2:52.
-----------------------------
- maraton jak maraton, ale (za wikipedią):
While working at Bletchley, Turing, a talented long-distance runner, occasionally ran the 40 miles (64 km) to London when he was needed for high-level meetings
zdrówko
mastering the art of losing. even more.
- Buniek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:35
- Życiówka w maratonie: 2:57:09
tu akurat pudło, bo Turing był zdeklarowanym waginosceptykiem za co zresztą wsadzono go po wojnie do więzienia, "łaskawie" zamieniono tą karę na "terepię" po której popełnił samobujstwokulawy pies pisze: While working at Bletchley, Turing, a talented long-distance runner, occasionally ran the 40 miles (64 km) to London when he was needed for high-level meetings[/i]
zdrówko
Ot takie kurestwo względem bohatera wojennego z Bletchley
EDIT:ale dobre info o nim, myślałem że tylko wymyślił komputer, a tu jeszcze konkretnie przebierał nogami - w zdrowym ciele zdrowy duch
Krzysiek