W tej najbardziej białej plamie (woj. podlaskie) coś się rusza.
Już w sierpniu zapraszamy na Maraton Wigry (42km) oraz Bieg Bobra (krótszy, dystans 10-15km).
Piękne przełajowe trasy, regionalne jedzenie i kilka innych atrakcji. Zapraszam na www.maratonwigry.pl, a w sierpniu do Starego Folwarku.
Serdeczności,
Krzysztof Gajdziński
Komentarz do artykułu Białe plamy na biegowej mapie Polski
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Zapewne nie będę mógł pobiec w tym maratonie, ale chciałbym powiedzieć, że województwo podlaskie faktycznie ma fantastyczne tereny do biegania. Byłem w Starym Folwarku 3 lata temu na wakacjach i choć wtedy jeszcze nie biegałem to teraz aż mnie nosi, że nie wykorzystałem okazji do biegowego podboju tamtych okolic. Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze to nadrobić.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
maly89
Zaiste, są możliwości biegowe:) Trasa Maratonu Wigry nie wyczerpuje nawet kilku procent potencjału. Także zapraszam jak nie w tym roku, to pewnie w przyszłym. A już wkrótce wrzucę tracki GPS i mapki obu tras z zawodów na stronę www, więc będzie można sobie sprawdzić w jakimkolwiek terminie:)
Pozdrowienia!
Zaiste, są możliwości biegowe:) Trasa Maratonu Wigry nie wyczerpuje nawet kilku procent potencjału. Także zapraszam jak nie w tym roku, to pewnie w przyszłym. A już wkrótce wrzucę tracki GPS i mapki obu tras z zawodów na stronę www, więc będzie można sobie sprawdzić w jakimkolwiek terminie:)
Pozdrowienia!
-
- Rozgrzewający Się
-
- Rozgrzewający Się
Lublin jako miasto to biegowa pustynia mniej więcej do końca 2012 roku. To tu znaczy, ludzie spotykali się w mniej lub bardziej formalnych grupach raz w tygodniu na wspólne bieganie, ale imprez biegowych było niewiele. Chwalebnym wyjątkiem był Bieg Solidarności ( w tym roku połówka na XXI edycję). Od września 2012 coś drgnęło - odbył się cykl 4 dychy do maratonu (wrzesień, listopad, luty, kwiecień). Ósmego czerwca maraton Lubelski, a potem znowu cztery dychy do maratonu Się więc rozkręca. Zapraszamy do Lublina.