Komentarz do artykułu Białe plamy na biegowej mapie Polski

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Krzysztof Gajdziński
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

W tej najbardziej białej plamie (woj. podlaskie) coś się rusza.
Już w sierpniu zapraszamy na Maraton Wigry (42km) oraz Bieg Bobra (krótszy, dystans 10-15km).

Piękne przełajowe trasy, regionalne jedzenie i kilka innych atrakcji. Zapraszam na www.maratonwigry.pl, a w sierpniu do Starego Folwarku.

Serdeczności,
Krzysztof Gajdziński
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zapewne nie będę mógł pobiec w tym maratonie, ale chciałbym powiedzieć, że województwo podlaskie faktycznie ma fantastyczne tereny do biegania. Byłem w Starym Folwarku 3 lata temu na wakacjach i choć wtedy jeszcze nie biegałem to teraz aż mnie nosi, że nie wykorzystałem okazji do biegowego podboju tamtych okolic. Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze to nadrobić.

Pozdrawiam
Krzysztof Gajdziński
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

maly89

Zaiste, są możliwości biegowe:) Trasa Maratonu Wigry nie wyczerpuje nawet kilku procent potencjału. Także zapraszam jak nie w tym roku, to pewnie w przyszłym. A już wkrótce wrzucę tracki GPS i mapki obu tras z zawodów na stronę www, więc będzie można sobie sprawdzić w jakimkolwiek terminie:)

Pozdrowienia!
Krzysztof Gajdziński
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dla zainteresowanych - zapisy otwarte:)
Zapraszamy - www.maratonwigry.pl

Serdeczności!
oneyear
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Lublin jako miasto to biegowa pustynia mniej więcej do końca 2012 roku. To tu znaczy, ludzie spotykali się w mniej lub bardziej formalnych grupach raz w tygodniu na wspólne bieganie, ale imprez biegowych było niewiele. Chwalebnym wyjątkiem był Bieg Solidarności ( w tym roku połówka na XXI edycję). Od września 2012 coś drgnęło - odbył się cykl 4 dychy do maratonu (wrzesień, listopad, luty, kwiecień). Ósmego czerwca maraton Lubelski, a potem znowu cztery dychy do maratonu :) Się więc rozkręca. Zapraszamy do Lublina.
ODPOWIEDZ