Chyba była na Expo w Warszawie:) Kupiłem tam film.boodzik pisze:raczej nie bo gdzieś wyczytałem, że premiera dvd jest 18.10. No chyba, że na expo w Poznaniu będzie przedpremiera dvd
Komentarz do artykułu Bekoji, Town of Runners - 20 kwietnia - Premiera
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 42:12
- Życiówka w maratonie: 3:29:26
Biegam od listopada 2011. PB: Półmaraton Warszawski 2014 - 1:34:46. Toruń Maraton 2016 - 3:25:11.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
w Sklepie Biegacza w Poznaniu już jestgrzechu_wroc pisze:nie wiecie czy będzie można ten film kupić na expo w Poznaniu?

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Premiera w rozumieniu pojawienia się w EMPiK będzie chyba 17 czy 18. Natomiast rzeczywiście film można już kupić w sklepach dla biegaczy.
Ile osób już widziało?
Ile osób już widziało?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 36'10"
Piszę w sprawie tekstu „Town of Runners”, bardzo podobny przeczytałem w miesięczniku „Bieganie” i był on autorstwa pana Marka Troniny, rzekomo. Na stronie "bieganie.pl" widzę jego oryginalne źródło, czyżby Pan Tronina nie miał już pomysłów na swoją gazetę? Może to plagiat? Jeśli ktoś uważa tak jak ja, że powinno się nagłaśniać takie fakty i jak najszybciej eliminować ich powstawanie, proszę o komentarz. Osobiście rezygnuję z prenumeraty tego miesięcznika.
-
- Zaprawiony W Bojach
- herson
- Zaprawiony W Bojach
A jaki jest? Oglądając dłuższe i krótsze kawałki, nie zauważyłem żeby był specjalnie ciężki. Nie jest chyba dokumentem w pełnym tego słowa znaczeniu, ale pewnie też nie taki był zamiar.
Jestem wkur... na samego siebie, że jak ciele przeleciałem expo na narodowym i nie wpadło mi do głowy przechodząc obok stolika z płytką, że to jest właśnie to co miałem kupić na pewno.
Jestem wkur... na samego siebie, że jak ciele przeleciałem expo na narodowym i nie wpadło mi do głowy przechodząc obok stolika z płytką, że to jest właśnie to co miałem kupić na pewno.
-
- Stary Wyga
Ciężki nie, lekki też nie. Ale może za bardzo obejrzałem go jako ojciec i przejąłem się patrząc na los i perspektywy pokazanych tam dzieci.herson pisze:nie zauważyłem żeby był specjalnie ciężki.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 36'10"
"Eee, może przesadzasz? Magazyn Bieganie jest chyba patronem medialnym, może dostali ten tekst od wydawcy Filmu a Marek Tronina się pod tym podpisał, bo ktoś autorem być musi."
Autorem zawsze jest autor (tutaj Simon Hattenstone z The Guardian)...Nie wiem z kim mam do czynienia odpowiadając na powyższe stwierdzenie, ale bezwzględnie tępię takie zachowania.
Autorem zawsze jest autor (tutaj Simon Hattenstone z The Guardian)...Nie wiem z kim mam do czynienia odpowiadając na powyższe stwierdzenie, ale bezwzględnie tępię takie zachowania.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka w maratonie: 3h06'25''
Najprawdopodobniej podczas Nocnej Ściemy 2012 będzie również można nabyć film na DVD.
I przypomnę, że premiera kinowa i jedyny pokaz na dużym ekranie TOWN OF RUNNERS w Polsce
nastąpi właśnie na Nocnej Ściemie, czyli 27 października o 22:30 w Multikinie Koszalin.
Oficjalna premiera "sklepowa" nastąpi 18 października.
A wszystko dzięki wydawcy w Polsce firmie "sportfolio".
www.NOCNASCIEMA.com
I przypomnę, że premiera kinowa i jedyny pokaz na dużym ekranie TOWN OF RUNNERS w Polsce
nastąpi właśnie na Nocnej Ściemie, czyli 27 października o 22:30 w Multikinie Koszalin.
Oficjalna premiera "sklepowa" nastąpi 18 października.
A wszystko dzięki wydawcy w Polsce firmie "sportfolio".
www.NOCNASCIEMA.com
Wlasnie kupilem film na empiku. Wydaje sie jakby film byl kontynuacja wczesniejszego filmu "Etiopski Sen". Przynajmniej na trailerach widac te same osoby i miejsca po latach. Fajnie, ze film powstal. Kolejny do kolekcji filmow o bieganiu. Ostatnio kupilem "The Athletu" film opowiadajacy o zyciu B. Adebe