REKLAMA NAJK FRI
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Widać, że spece z Nike spieprzyli reklamę artystycznie bo dokładnie te same problemy były na biegajznami.pl. Ja korzystam z opery i się wyświetlało to gówno przy każdym otwarciu tematu
- pil
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:42:40
- Życiówka w maratonie: 03:29:57
- Kontakt:
jest to rzeczywiście plaga, szczególnie gdy jedzie się autem do jakieś znanej miejscowości i ~10km przed zaczyna się istne bombardowanie reklamami :Pblink pisze:A' propos samej reklamy.Adam Klein pisze:Niedługo ma być dostępny.
Z tą internetową można sobie, stosunkowo łatwo, poradzić. Spokojnie da sie z tym żyć.
Zdecydowanie gorzej jest z otaczającym nas krajobrazem. Tu potrafimy przejść samych siebie. Zniszczymy cokolwiek tylko zniszczyć się da! I nie można tego zablokować, zasłonić, czy wyłączyć temu prąd... To powinno być karane długoletnim więzieniem. I to bez możliwości skorzystania ze spacerniaka!
hah tak mi się przypomniało,gdy pierwszy raz wyjechałem do Włoch to rzuciło mi się w oczy właśnie brak przypadkowych reklam (przynajmniej na północy) - w większości przypadków do firm prowadzą małe tabliczki, zdaję się czarne z żółtym napisem nazwy firmy - chyba jest to jakoś unormowane, bo wszystkie były takie same, proste..
- kubako83
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jeszcze wczoraj nie wchodziłem w ten wątek, bo temat mnie nie dotyczył, a z braku czasu omijam takie tematy - myślałem, że gadacie sobie po prostu o jakiejś reklamie. Ale dziś mam przyjemność korzystać z netu na kompie bez Adblocka i już wiem w czym rzecz. Adam - masakra.... Fajnie, że serwis zarabia, ale to niezbyt ładne podejście do użytkowników...
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
- piter82
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:32
- Życiówka w maratonie: 3:22:xx
nie wiem, ale moim zdaniem to antyreklama, mnie coś takiego irytuje i olewam taki produkt później, choć do tej pory powaznie myślałem o Nike Free. Gdy oglądam jakieś reklamy w tv gdy lecą bardzo często, to z premedytacją późnej nie kupuje tych produktów, myślę sobie, że nie dość, że mnie irytują i zabierają czas to jeszcze mam im dać później zarabiać - co to to niekubako83 pisze:Jeszcze wczoraj nie wchodziłem w ten wątek, bo temat mnie nie dotyczył, a z braku czasu omijam takie tematy - myślałem, że gadacie sobie po prostu o jakiejś reklamie. Ale dziś mam przyjemność korzystać z netu na kompie bez Adblocka i już wiem w czym rzecz. Adam - masakra.... Fajnie, że serwis zarabia, ale to niezbyt ładne podejście do użytkowników...

Ciągle do przodu pokonując własne słabości
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
- wojtekwydmuch
- Wyga
To nie spece z nike są od tego, tylko agencje reklamowe które pracują dla nike, w tym przypadku jak mi się wydaje to aż trzy agencje(mogę się mylić): dwie interaktywne i dom mediowy.Eddie pisze:Widać, że spece z Nike spieprzyli reklamę artystycznie bo dokładnie te same problemy były na biegajznami.pl. Ja korzystam z opery i się wyświetlało to gówno przy każdym otwarciu tematu
Technicznie reklama jest świetna, natomiast coś nie tak jest z jej serwowaniem.
- neuropathic
- Wyga
- Życiówka na 10k: 48:25
- Życiówka w maratonie: 03:59:14
- Kontakt:
Ale wypadało by coś z tym zrobić podczas pisania tego postu wyskoczyło to 3 razy
MODERATORZY!!!
MODERATORZY!!!
Tylko kilometry.
- kubako83
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Teraz to już niczego nie zmienią, bo jak jest umowa, to reklama ma pójść w całości, albo będą bulić...neuropathic pisze:Ale wypadało by coś z tym zrobić podczas pisania tego postu wyskoczyło to 3 razy
MODERATORZY!!!
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
-
- Wyga
Dotychczas reklamy na portalu za bardzo mi nie przeszkadzały - nawet od czasu do czasu sobie kliknąłem z ciekawości.
Skończy się na tym, że zablokuję wszystkie reklamy i już nie będę klikał.
Butów Nike nie kupię.
Skończy się na tym, że zablokuję wszystkie reklamy i już nie będę klikał.
Butów Nike nie kupię.
-
- Zaprawiony W Bojach
Ludzie, o co wam chodzi? Servis jest prywatny. Jesteśmy tu gośćmi. Reklamy czy chcemy czy nie i tak będą. Nie my będziemy dyktować właścicielowi czy mają się one pojawiać czy nie, skoro z tego żyje. Jak komuś się to nie podoba to instalacja wtyczki Adblock Plus trwa co najwyżej 1 minuta i po kłopocie. Po co te larum? Jak ktoś pisze, że z powodu reklamy nie kupi butów NIKE to albo jest szantażystą, albo ma nie po kolei...w głowie!
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Chodzi o pewien rodzaj zależności środowiskowej. Poczytaj myśl założycielską portalu, a poczujesz że wspomniana przez Ciebie prywatność to bardziej "wolnoć Tomku w swoim domku" i wypada jednak pokusić się o nieco empatii wobec czytelnika.
- marek81
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:44:32
Zastanawiałem się o co wam chodzi. Wszedłem na bieganie.pl przez firefoxa zamiast opery która domyślnie blokuje mi prawie wszystko. To jakiś koszmar. Ktoś krzyczy o tym, że biega bo lubi, coś lata po ekranie... Zastanawiał się ktoś, nad tym, że ludzie czasami tu zaglądają w nocy? Z marszu cały dom stawianą na nogi tymi reklamami bo człowiek zapomniał głośników wyłączyć. 

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:36
- Życiówka w maratonie: 3:48:21
- Kontakt:
Oj tam, oj tam... adidas ścianę zamalował to co miał najk zrobić - zmalował se coś na forum...
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ale po co opowiadasz takie farmazony? Ja dopiero dzisiaj usiadłem na dłużej do komputera i nawet nie widziałem przez ostatnie dni wiele co się z tą reklamą dzieje (a jak prze chwilę widziałem forum to mi się nie chciało czytać wątków o reklamie), to jest pomyłka techniczna, dzisiaj wieczorem nic z tym nie zrobię ale jutro będzie ok.kubako83 pisze:Teraz to już niczego nie zmienią, bo jak jest umowa, to reklama ma pójść w całości, albo będą bulić...
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Tak jak powiedziałem, już jest ok.
Po prostu w pierwszych dniach jej serwowania był błąd.
Po prostu w pierwszych dniach jej serwowania był błąd.