Maratony
- Kapitan Bomba!
- Zaprawiony W Bojach
Szanowny Wielce Panie GajwerJedenDziewięćDziewięćTrzy!gajwer1993 pisze:Ci co wypisują tutaj jakieś durnoty proszę o nie udzielanie się, ponieważ są osoby na tym forum, które brały udział w maratonach lub półmaratonach i niech takie osoby się po prostu wypowiedzą jeśli chcą... chamstwo...
Jako, że bardzom się poczuł dotknięty nazwaniem mnie przez Waćpana chamem, udzielam odpowiedzi - otóż zaliczył żem 5 biegów liczących po 42.195 metrów, zwanych też biegami maratońskimi. Z tego 3 przypadły na rok bieżący a dwa na rok przeszły (2009). Proszę też Waćpana, o uprzednie zastanowienie się przed zadaniem kolejnego pytania na tymże forumie biegowym, gdyż Forumowicze to, jak mozna łatwo zauważyć ludzie życzliwi acz nieco uszczypliwi, i komentarze czasami być mogą kąśliwymi. Wtenczas jednakże nie godzi się zbytnio obrażać i rzucać wyzwisk i bluzg w ich kierunku.
Więcej dystansu (do siebie ale i biegowego także) życzę!
Duch ciało opuścił... nie ma mnie tu...
- Laufer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55.13,---
- Życiówka w maratonie: brak
- Kapitan Bomba!
- Zaprawiony W Bojach
bo co?gajwer1993 pisze:Dobra dobra nie bądź taki cwany, zadaje takie pytanie bo jestem początkującym biegaczem, a na tym forum nie występują wyłącznie biegacze co biegają w maratonach ha ha ha
a tym "ha ha ha" to mnie już zupełnie zmiażdżyłeś...
biegowego powodzenia życzę!
Duch ciało opuścił... nie ma mnie tu...
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Niepotrzebnie rozwija się to kłótnia i myślę ze temat został założony bez sensu, bo co to jeśli dowiesz się (Gajwer1993) ile każdy przebiegł maratonów. Według mnie jest to niepotrzebne zaśmiecanie forum ![:ble:](./images/smilies/ble.gif)
![:ble:](./images/smilies/ble.gif)
- Female Forrest Gump
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:51
- Życiówka w maratonie: 4:44
taka prawdaWlamo pisze:Niepotrzebnie rozwija się to kłótnia i myślę ze temat został założony bez sensu, bo co to jeśli dowiesz się (Gajwer1993) ile każdy przebiegł maratonów. Według mnie jest to niepotrzebne zaśmiecanie forum
- td0
- Zaprawiony W Bojach
Ale się tu dyskusja rozwinęła!
Tylko kilka dni mnie nie było w zasięgu sieci a Wy już drugą stronę rozpoczęliście.
Zaspakajając ciekawość autora wątku niniejszym chwalę się, że udało mi się już 6 pokonać. 1 w 2009 i 5 w 2010.
Po to jest forum, żeby je wypowiedziami "zaśmiecać" a i nie zawsze musi być na temat.
Tylko kilka dni mnie nie było w zasięgu sieci a Wy już drugą stronę rozpoczęliście.
Zaspakajając ciekawość autora wątku niniejszym chwalę się, że udało mi się już 6 pokonać. 1 w 2009 i 5 w 2010.
Po to jest forum, żeby je wypowiedziami "zaśmiecać" a i nie zawsze musi być na temat.
:) Tomek
- Female Forrest Gump
- Zaprawiony W Bojach
I jak tam progres wyglada? jaki czas miales po 1 a jaki po ostatnim maratonie?td0 pisze: Zaspakajając ciekawość autora wątku niniejszym chwalę się, że udało mi się już 6 pokonać. 1 w 2009 i 5 w 2010.
- td0
- Zaprawiony W Bojach
W pierwszym (Maraton Warszawski - jesień 2009) 5:24.Female Forest Gump pisze:I jak tam progres wyglada? jaki czas miales po 1 a jaki po ostatnim maratonie?td0 pisze: Zaspakajając ciekawość autora wątku niniejszym chwalę się, że udało mi się już 6 pokonać. 1 w 2009 i 5 w 2010.
W ostatnim (Maraton Dębno - jesień 2010) 3:55.
- Female Forrest Gump
- Zaprawiony W Bojach
[quote="td0]W pierwszym (Maraton Warszawski - jesień 2009) 5:24.
W ostatnim (Maraton Dębno - jesień 2010) 3:55.[/quote]
meeegaproges. jakis plan treningowy miales? poopowiada, bo chcialabym wystartowac a poki co mam za soba tylko polmaratony :]
W ostatnim (Maraton Dębno - jesień 2010) 3:55.[/quote]
meeegaproges. jakis plan treningowy miales? poopowiada, bo chcialabym wystartowac a poki co mam za soba tylko polmaratony :]
- Female Forrest Gump
- Zaprawiony W Bojach
wstyd. cytować nie umiem
![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
- td0
- Zaprawiony W Bojach
meeegaproges. jakis plan treningowy miales? poopowiada, bo chcialabym wystartowac a poki co mam za soba tylko polmaratony :][/quote][/quote]Female Forest Gump pisze:[quote="td0]W pierwszym (Maraton Warszawski - jesień 2009) 5:24.
W ostatnim (Maraton Dębno - jesień 2010) 3:55.
Biegałem według tego planu: http://bieganie.pl/index.php?show=1&cat=13&id=129
Delikatnie go zmodyfikowałem. Jesli w planie było 8 lub 10 km to ja biegłem 9,1 km (4 kółka w moim parku)
Kilka treningów wypadło. Kilka się przesunęło. Spora część przebieżek też nie została wykonana.
Za to bardzo regularnie biegałem niedzielne biegi długie.