To zależy od tego jak będziesz biegłMam nadzieję, że mnie Straż Miejska lub Policja nie zgarnie
Kilka lat temu też miałem taki zamiar, ale stwierdziłem, że nigdy więcej. Bawiłem się aparatem, kombinowałem z ustawieniami, a efekt był taki, że zdjęcia wyszły słabe, a fajerwerków też nie obejrzałem, bo gapiłem się w wizjer. od tego czasu ciesze się tymi 10 minutami patrząc w niebo a następnego dnia przeglądam galerie w siecijumper pisze:Zamierzam zrobić troche zdjęć ze statywu.
Dam radę. Nie dawno miałem okazje poćwiczyć http://picasaweb.google.pl/Pstefiman/Mi ... ieMiejskim# Zrobiłem jednak za krótki czas (1s) i wyszły tylko pojedyńcze wybuchy. Tym razem pokombinuję z dłuższym czasem aby wypełnic kadr wieloma błyskami. Stawtyw, Iso 200, F11 lub 16, czas min 10skubako83 pisze:Kilka lat temu też miałem taki zamiar, ale stwierdziłem, że nigdy więcej. Bawiłem się aparatem, kombinowałem z ustawieniami, a efekt był taki, że zdjęcia wyszły słabe, a fajerwerków też nie obejrzałem, bo gapiłem się w wizjer. od tego czasu ciesze się tymi 10 minutami patrząc w niebo a następnego dnia przeglądam galerie w siecijumper pisze:Zamierzam zrobić troche zdjęć ze statywu.
Niewiele udało się zrobić, ale kilka fajnych wyszło:kubako83 pisze:Bardzo ładne zdjęcia. Zajrzę jutro do picasy, żeby sprawdzić jak Ci dziś wyszły.