No jak a tego nie znacie?FREDZIO pisze:Może. Ale ciekawe, że chyba na całym świecie, żadna krajowa federacja czegoś takiego nie ma więc trudno powiedzieć, że PZLA powinna.

http://www.usatf.org/
To podstawa.
No jak a tego nie znacie?FREDZIO pisze:Może. Ale ciekawe, że chyba na całym świecie, żadna krajowa federacja czegoś takiego nie ma więc trudno powiedzieć, że PZLA powinna.
Ok, ja akurat szukam "laurek" i biografii bo to dla mnie najbardziej pasjonujące i pozwalające poznać zawodnika jako człowieka a nie statystyczną pozycję. A ,że dalej mam dane statystyczne to tym bardziej jest to dla mnie pełniejsze i wartościowsze.FREDZIO pisze:No i co chesz pokazać- że o Xavierze jest więcej tekstu?
Ale dane o nim są nieporównywalne na tle innych zawodników. USATF to nie jest wzór do naśladowania (pomijając słabe zdjęcia), uważam że raczej odwrotnie, wg mnie to w ogóle nie ta liga.
Nasza baza to nie ma być laurka dla zawodników ale fabryka danych, żeby każdy mógł stosunkowo szybko obejrzeć jego życiówki, progresję, zdjęcia, porównać wyniki, zobaczyć czy i gdzie się aktualnie plasuje w stawce, albo jak się plasował w rankingach rok po roku kiedy biegał.
Zresztą u nas miejsce na biografie też jest ale nikomu chcę się tego pisać bo nie o to u nas chodzi.
Napisałem wcześniej, że wersję doskonalszą tworzy się m.in. czerpiąc te lepsze części od już istniejących.FREDZIO pisze:No i co chesz pokazać- że o Xavierze jest więcej tekstu?
Ale dane o nim są nieporównywalne na tle innych zawodników. USATF to nie jest wzór do naśladowania (pomijając słabe zdjęcia), uważam że raczej odwrotnie, wg mnie to w ogóle nie ta liga.