Pozdrawiam retuszersko
Dobra masz zadanie do wykonania !JarStary pisze:E tam wystarczy Photoshop![]()
Pozdrawiam retuszersko
Malo, nie mało ciężko powiedzieć ! żalezy od punktu odniesienia !Arti pisze:To Ty mało rzeczy jeszcze w życiu widziałeśFriend pisze:Nie wiem co napisać !
Jestem w szoku !
widzisz, jakis chłopina na napatrzy i idzie do żony swojej i z wyrzutem czemu ona tak nie wygląda... Mój kolega jeden kiedyś obrabiał zdjęcia do cmk'u i opowiadał, ze sie wszystko retuszuje, całe ciała się wymienia, zęby, tyłki, piersi. to standard teraz.Friend pisze: Jaki ma sens kupowanie kolorowych gazet w tym Palyboya, CKM, Huslter ?
No chyba nie chcesz żebym powiększył grono bezrobotnychFriend pisze:Malo, nie mało ciężko powiedzieć ! żalezy od punktu odniesienia !Arti pisze:To Ty mało rzeczy jeszcze w życiu widziałeśFriend pisze:Nie wiem co napisać !
Jestem w szoku !
Tak się zastanawiam jaki to ma sesn ?
Wszyscy wiedzą że wszystkie zdjęcia kobiet to matrix !
Jaki ma sens kupowanie kolorowych gazet w tym Palyboya, CKM, Huslter ?
Skąd te przypuszzcenia ale nie widzę sensu kupowania kolorowych gazet i nie kupuje nic !JarStary pisze:No chyba nie chcesz żebym powiększył grono bezrobotnychFriend pisze:Malo, nie mało ciężko powiedzieć ! żalezy od punktu odniesienia !Arti pisze: To Ty mało rzeczy jeszcze w życiu widziałeś
Tak się zastanawiam jaki to ma sesn ?
Wszyscy wiedzą że wszystkie zdjęcia kobiet to matrix !
Jaki ma sens kupowanie kolorowych gazet w tym Palyboya, CKM, Huslter ?![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam obrabiając Noami Cambell
Internet zastapił mi słowo drukowane gazety, miesięczniki itpJarStary pisze:Nie kupujesz - mniej reklamodawców - mnie kasy - ja bez pracyale na razie jeszcze jest więc spoko da się żyć.
Pozdrawiam właśnie pracując