Komentarz do artykułu List od kibica lekkiej atletyki
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Tak numery w sporcie w Polsce były, są i będą. Dlaczego. Bo kiedy zawodnik przestaje być zawodnikiem a zostaje działaczem nagle zapomina o wszystkich swoich bolączkach, problemach i sprawkach działaczy i staje się jednym z nich.Tak jest nie tylko w PZLA, ale w zdecydowanej większości związków sportowych w Polsce. Zresztą problem nie dotyczy tylko sportu.Dlaczego? Obawiam się że niestety jest coś takiego w naszej ( narodu ) mentalności....
-
- Rozgrzewający Się
Drodzy Moi !!!!!!
Bardzo sie ciesze, ze udalo mi sie wsadzic kij w mrowisko !!!!!!
Fajny jest pomysl z zasypaniem PZLA setkami listow, protestow,petycji,e-maili. Niech wiedza, ze ludzie czytaja i czasem tez mysla. A w sytuacji ekstremalnej tez dzialaja (BEZINTERESOWNIE).
Wyslanie Doroty do Pekinu byloby ogromnym naszym, mam na mysli kibicow, sukcesem.
Co do myslenia, to wiecie, ze szkodzi nieprzyzwyczajonym, wiec moze caly zarzd PZLA po prostu dba o zdrowie.
Bardzo sie ciesze, ze udalo mi sie wsadzic kij w mrowisko !!!!!!
Fajny jest pomysl z zasypaniem PZLA setkami listow, protestow,petycji,e-maili. Niech wiedza, ze ludzie czytaja i czasem tez mysla. A w sytuacji ekstremalnej tez dzialaja (BEZINTERESOWNIE).
Wyslanie Doroty do Pekinu byloby ogromnym naszym, mam na mysli kibicow, sukcesem.
Co do myslenia, to wiecie, ze szkodzi nieprzyzwyczajonym, wiec moze caly zarzd PZLA po prostu dba o zdrowie.
ania1
- sredniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
mam podobne zdanie, pozdrawiamania1 pisze: Co do myslenia, to wiecie, ze szkodzi nieprzyzwyczajonym, wiec moze caly zarzd PZLA po prostu dba o zdrowie.
run your way
www.sklepbiegacza.pl - polecam
www.sklepbiegacza.pl - polecam
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ech, jak to w tych wielkich
redakcjach bywa redakcja dostała jeszcze jeden tekst który chyba musi się pojawić przed Dorotą. Ale redaktor Remus nie odbiera telefonu i jeszcze nie jestem pewien.