Komentarz do artykułu List od kibica lekkiej atletyki

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
maneater1
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Tak numery w sporcie w Polsce były, są i będą. Dlaczego. Bo kiedy zawodnik przestaje być zawodnikiem a zostaje działaczem nagle zapomina o wszystkich swoich bolączkach, problemach i sprawkach działaczy i staje się jednym z nich.Tak jest nie tylko w PZLA, ale w zdecydowanej większości związków sportowych w Polsce. Zresztą problem nie dotyczy tylko sportu.Dlaczego? Obawiam się że niestety jest coś takiego w naszej ( narodu ) mentalności....
PKO
ania1
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Drodzy Moi !!!!!!
Bardzo sie ciesze, ze udalo mi sie wsadzic kij w mrowisko !!!!!!
Fajny jest pomysl z zasypaniem PZLA setkami listow, protestow,petycji,e-maili. Niech wiedza, ze ludzie czytaja i czasem tez mysla. A w sytuacji ekstremalnej tez dzialaja (BEZINTERESOWNIE).
Wyslanie Doroty do Pekinu byloby ogromnym naszym, mam na mysli kibicow, sukcesem.
Co do myslenia, to wiecie, ze szkodzi nieprzyzwyczajonym, wiec moze caly zarzd PZLA po prostu dba o zdrowie.
ania1
Awatar użytkownika
sredniak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ania1 pisze: Co do myslenia, to wiecie, ze szkodzi nieprzyzwyczajonym, wiec moze caly zarzd PZLA po prostu dba o zdrowie.
mam podobne zdanie, pozdrawiam
run your way

www.sklepbiegacza.pl - polecam
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Ech, jak to w tych wielkich ;) redakcjach bywa redakcja dostała jeszcze jeden tekst który chyba musi się pojawić przed Dorotą. Ale redaktor Remus nie odbiera telefonu i jeszcze nie jestem pewien. :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ