MAam nowe modele. Jak zrobię obróbkę to zamieszczę.
No i Michael - Ty teraz też juz masz obowiązki z tego wynikające. Może nawet tylko do Ciebie powinienem wysyłać?
Dodałem trzy nowe modele !!! Michael - poradzisz sobie.
A na poniższym zdjęciu widać podziw i zazdrość jednego biegacza (z ekpiy wielbicieli Ilony - Styku i reszta), który mówi: "O patrzcie- zdjęcia do Galerii modeli robią - ciekawe jak tam się można dostać ?"
Nie ja jestem na tym zdjęciu. To Sebastan Cebula. Czy tworzymy klub wielbicieli Ilony - może rzeczywiście tak, a może poprostu chcemy ją do Królewskich od Galerii, Bo tam się marnuje. A własciwie jak siędostać do Galerii Modeli, Spróbuję namówić Ilonę na takie zdjęcie. Im więcej modelek tym lepiej.
"W dobrych zawodach wystąpiłem, bieg ukończyłem" 2TM 4,7
UWAGA UWAGA - wydarzenia!!!
Do pierwszej strony Modeli zostal dodany Kaziq !!
No - dziewczyny - cos dla was. Zastanawiam się dlaczego Kaziq nie wystartował w programie Sextet?
Fredzio, czy będziesz w czwartek na biegu na Służewcu, wielbiciele Ilony rzem z nią samą zgłaszają chęć dostania się do Galerii Modeli - jakie musimy spełniać warunki?
"W dobrych zawodach wystąpiłem, bieg ukończyłem" 2TM 4,7
Co do biegu na Służewcu to niestety mnie nie będzie.
Do Galerii nie jest tak trudno się dostać.
Można zrobić zdjęcie samemu a potem przysłac - albo można poczekac na jakieś spotkanie ze mną, albo można przyjśc na sobotnie bieganie do Lasu Bielańskiego - choć wiem, że dla wielu godzina 8:00 jest okrutna.
Ja Ilonę - tu może wielu zaskoczę - spotykam bardzo często. I przy którymś spotkaniu jeśli będę miał aparat myślę, że namówię ją.