ŁAZIENKI KRÓLEWSKIE DLA BIEGACZY !!!

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Na Maratonachpolskich nie wiem czy widzieliście nawet duży był odzew.
Ja postaram się niedługo jakies spotkanie zorganizować tylko ostatnio mam duzo zajęć i nie miałem jeszcze czasu.

Arti - Ty to jesteś gość.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Pit
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

dla mnie każdy uprawiający sport budzi szacunek.
Arti!!!! Homoseksualista też? :ble: :orany:
biec goniąc marzenia
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Fredzio, skoro Szkielet jest z nami to jest dobrze.
ENTRE.PL Team
Ziut
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 2:58:00

Nieprzeczytany post

Moim skromnym zdaniem to przekonanie, ze zabraniają biegac w Łazienkach bierze sie z trzech informacji. po pierwsze, ze w regulaminie jest napisane, po drugie z telewizyjnej opinii dyrektora i incydentów z lat 80'.
Biegacze utyskuja na dyrektora, ze nie lubi biegać. Kazdy ma prawo cos lubić lub nie (ja osobiście nie lubię jak jeżdżą na wrotkach po sklepie).
Ostatnio do Rady Warszawy trafił wniosek o zmianę regulaminu jazdy w tramwajach. Rzecz dotyczy pozostawionych (zgubionych) pakunków. Poprzednio stało, że w takim przypadku należy ten pakunek zanieść do motorniczego. Obecnie ma być, że nie wolno zanosić tylko powiadomić motorniczego. Ciekawe, kto o tym wiedział i stosował?
Mnie osobiście nie wydaje się konieczne prowadzenie takiej akcji demonstracyjnej. Nie ma dowodów na to, że jest rzeczywisty zakaz. Proponował bym bez rozgłosu po prostu spróbować, raz i drugi. Moze wszyscy muszą sie do tego przyzwyczaić. A gdyby były dowody na meczenstwo biegaczy - wtedy cos postanowić.

A swoją drogą czy w Łazienkach sie dobrze biega w godzinach najwiekszej ogladalności. Ja bym sie nigdy nie zdecydował. Owszem rano lub pod wieczór - moze byc sympatycznie, ale w samo południe lawirując wsród balonów, do których uwiazane są pociechy, przeskakując nad wyciagnietymi nogami przytwierdzonymi do ławeczek? Czy to jest przyjemność?
robaj
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 36:40
Życiówka w maratonie: 3:08:48

Nieprzeczytany post

Hm...
A co do samego biegania w Waszym przepięknym parku, to tak sobie myślę, że pewnie pana K. drażnią "rajtuzki" na pupach panów skoro jak przeczytałem wcześniej pań raczej nikt nie zaczepia no i sam pan K. przychodzi do pracy pewnie nie wcześniej niż o 10 więc rano nie musi oglądać. Proponuję test: Pod spód ubranko sportowe a na wierzch garnitur, może kapelusik i biegać po 10-tej. Założę się, że nikt nie zatrzyma.
A tak serio to przykre, że zakazują biegać. Po prostu. Szkoda, że mieszkam tak daleko. Sam pobiegałbym z Wami po Łazienkach. Życzę Wam zniesienia zakazu jeszcze za "rządów" pana K.

(Edited by robaj at 11:44 am on Feb. 11, 2004)

(Edited by robaj at 11:46 am on Feb. 11, 2004)
Bieganie, odtrutka doskonała!
robaj
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 36:40
Życiówka w maratonie: 3:08:48

Nieprzeczytany post

(Edited by robaj at 8:23 pm on Feb. 18, 2004)
Bieganie, odtrutka doskonała!
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Ziut.

No więc dlatego chce się umówić tam któregoś dnia na bieg testowy.
Ale oczywiście - tez bym nie chciał biegać tam w okresie największej oglądalności.
Ja sobie kiedyś pobiegłem tam w dzień powszedni w lecie żeby zrobic trochę podbiegów na Agrykolę.
I zamiast wbiec do Łazienek, żeby sobie potruchtać rozgrzewkowo - to się kręciłem w okolicach Parku Agrykola.
A w łazienkach były wtedy luzy.
Awatar użytkownika
Oti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

co wiecej Ziut.
nie chodzi wcale o to czy "Ja" tam bende biegal tylko o bzdorny /moim skromnym zdaniem/ zakaz.
jest tysiace takich glupot w naszym otoczeniu jak ktos nie wyciagnie tego i nie postara sie tego zmienic to nic sie nie zmieni.  dlatego pelen szacunku uklon w strone glownego organizatora. szczegolnie iz widac jak z awanturniczej rozruby (ktora powstala by na poczatku) tworzy sie cos konstruktywnego. o ile dojdzie do spotkania z panem kwiatkowskim.
moje tipi twoim tipi
silos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from Ziut on 11:35 am on Feb. 11, 2004

Ostatnio do Rady Warszawy trafił wniosek o zmianę regulaminu jazdy w tramwajach. Rzecz dotyczy pozostawionych (zgubionych) pakunków. Poprzednio stało, że w takim przypadku należy ten pakunek zanieść do motorniczego. Obecnie ma być, że nie wolno zanosić tylko powiadomić motorniczego. [/br]
A moze to dlatego ze ostatni naśliły się ataki terorystyczne. Jak podniesiesz taki pakunek i będzie wielkie bum?
[b]"Kto się ośmieli, wygrywa"[/b]
Awatar użytkownika
Stoyan
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

A tak to motorniczy podniesie i będzie wielkie bum :bum:
"Proste plecy - prosty umysł" M. Ueshiba
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Umówiliśmy się z PAwłem wstępnie na przeszpiegi - postanowiliśmy zrobić lekki truchcik po Łazienkowych alejkach.
Ale, żeby test miał jakiekolwiek wartości poznawcze, chcemy to zrobić w okresie największej oglądalności - czyli w niedzielę około południa.
Jeśli ktoś by chciał się przyłączyć to zapraszamy.
Jeszcze damy znac o której dokładnie - ale pewnie możemy się spotkać przy bramie do Łazienek od Agrykoli. Może wezmę aparat i zrobię parę zdjęć jak nas chcą wyrzucić :)
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Fredzio tylko uważaj na swój aparat - ci wyrzucający nie lubią jak się dokumentuje akty zastosowania przymusu bezpośredniego.
ENTRE.PL Team
silos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Może lepiej zrobić zdjęcia pijaczkom w Łaziękach. Wtedy aparat tak nie ucierpi jak w potyczce z panami ochroniarzami
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

My się nie będziemy z nimi potykać.
Tylko biegać. I ewentualnie liczę na to, że panowie ochroniarze z nami (bądź za nami ) pobiegają ;)
silos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To będzie śmiesznie wyglądać :hahaha:  Fredzio i PAweł a za nimi ochroniarze
ODPOWIEDZ