Biegacz w "Zyciowa szansa" na TVN???

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
Jacekraf
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Czasem rzuce okiem (niestety przy okazji podjadania czegos w kuchni... wiem... shame on me... :) ) na TV i wlasnie rzucilem i ...
na TVN jest taki programik - "Zyciowa szansa" czy jakos tak. Chodzi o to, aby osoba wytypowana z rodziny, ktora sie do tego programu zglosila, wykonala jakies "nadzwyczajne" zadania. A to zlapanie podrzuconych monet, a to rozpoznanie ilus tam zapachow perfum. Takie dziwne, rozne zadanka.
No i wlasnie byl pokazywany mezczyzna, ktory mial za zadanie ulozyc i utrzymac na reku wieze ze szklanek stojacych na tacach. Nie bede sie rozpisywal co i jak bo to chyba nie jest najwazniejsze. Tak czy inaczej - mial na to (tak jak zwykle w tym programie) 7 dni. W tym czasie jego zona nagrywala jego zmagania z tym zadaniem.
No i wreszcie... dochodze do punktu kulminacyjnego :)))
Nagranie ukazujace 7 dni z zycia tego mezczyzny trenujacego do wystepu w TVN ukazalo, ze mezczyzna ten dosc dobrze biegal. Pewnego dnia w celu rozladowania emocji wybral sie ze znajomymi na bieg - chyba 20km. Z tego co widzialem to wygladalo to dosc zaawansowanie biegowo - chodzi mi o stroj, o sylwetke, o bieg. Widac bylo, ze czlowiek biega duzo i jest w tym dobry. Chyba jest tez wlascicielem lub pracownikiem sklepu z butami (w tym tez sportowymi). Niestety nie wiem nic (bo nie ogladalem poczatku) skad jest ta rodzina i jak sie nazywa...

MOZE TO KTOS Z WAS?
Przyznac sie, kto wygral w TVN Skode Fabie! :))))))

Pozdrawiam
Rafal
====
Rafal: jacekraf(at)astercity(.)net, gg/tlen - 1704865/jacekraf
PKO
Awatar użytkownika
spider1
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

to bylem ja. niezla sylwetka, swietne buty, tak tak, wygladal na profesjonaliste. to musialem byc ja. tylko te szklanki cos mi nie pasuja. napewno zrobili fotomontaz. teraz sa takie mozliwosci. ta skoda to tez sciema. jakos nie widze.
joycat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ten program to "Chwila prawdy".
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

;) widzę, ze jesteś joycat na bieżąco z tymi programami.

A Koło Fortuny nadają jeszcze?

Czy wiecie, że ten człowiek, który pierwszy wymyślił kilka tego typu programów, jak Koło Fortuny, Jeopardy ( u nas Vabank) ............. nie był biegaczem.
Był za to bardzo zdolnym pianistą, jest baaaardzo bogatym człowiekiem, grubasem. Muszę sprawdzić jak się nazywał.
joycat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

;)
Zupe³nie przez przypadek, bo uwa¿am teleturnieje - zw³aszcza tego typu - za dosyæ irytuj±ce. Ogl±da³am to w niedzielê, niestety podczas obiadu.
Lubi³am za to "Milionerów", ale zdaje siê, ¿e ogl±dalno¶æ im spad³a, bo przesunêli ten program na wszesne godziny popo³udniowe.
Awatar użytkownika
Peternr10
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Zgadzam się z joycat, że tego typu teleturnieje są troche irytujące. Ja nie wystąpiłbym w takim programie jak "chwila prawdy" czy "familjada".Co innego "miliard w rozumie" albo "1 z 10".
Petenr10
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ