Czy bieganie jest dla Ciebie "narkotykiem" ?!

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
Irko S
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dzięki Miroszach za ostrzeżenie, będę pamiętał o wzmożonej rehabilitacji. czekają mnie dwa tygodnie treningu w tym cyklu,oby nie były ostatnie. To jakieś 340 km z jutrzejszym,treningiem. Potem daję sobie tydzień luzu i BPS do Dębna. Uda sie!
PKO
Awatar użytkownika
Puman
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Irko S- Czy Ty czasami bywasz w domu ? ;)
Awatar użytkownika
Irko S
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Moim domem są trasy biegowe :hej:. Tak naprawdę to mam czas na wszystko,to kwestia organizacji i przychylności bliskich osób. Ja biegam tylko 2-2,5 godziny dziennie. Jako ciekawostkę podam fakt,że chodząc pokonuje ok. 20 razy mniejszy dystans niż podczas codziennego biegu i ok 150-200 razy mniejszy niż samochodem każdego dnia. Jak widać jestem dość mobilnym facetem. :tonieja:
Awatar użytkownika
miroszach
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:06
Życiówka w maratonie: 3:07:51

Nieprzeczytany post

Mobilność to najlepsza cecha biegacza. Jestem ciekaw jakie masz życiówki, bo chyba nie jesteś widoczny w bazie życiówek.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
Awatar użytkownika
Irko S
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie ma ich tam, bo pochodzą z połowy lat 90 a obecnie mogę jedynie pomarzyć, żeby się do nich zbliżyć np 33,40 na 10km na MP w Triatlonie w Międzybrodziu Bialskim,albo 8,50 na 3km w MP Wojska Polskiego w Biegach Przełąjowych w Bydgoszczy. Nie ma co wspominać trzeba się wziążc do pracy jak widać na załączonych postach.
Awatar użytkownika
Friend
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48
Życiówka w maratonie: 4:04

Nieprzeczytany post

Quote: from WojT on 12:55 am on Dec. 15, 2002
Dla mnie bieganiem jest czyms w rodzaju uzaleznienia. Dzien bez biegania jest poprostu nie pełny. Powiem wiecej jak z jakis przyczyn nie biegam przez kilka dni, to chodze osowialy, bez sil i energii.

Fakt czasem człowiekowi sie nie chce wyruszyc na trening, ale jesli sie wtedy zmobilizuje i jednak pojde, to jestem juz ogromnie zadowolony.

Czasem mialbym ochote przestac biegac i ten czas wykorzystac na cos innego np. czytanie ksiazek, nauke jezykow. Ale czy wowczas dobrze bym sie czul? Czy byłbym sobą?

Pozdrawiam

Wojciech Czyściecki
Podpisuję się obiema nóżkami :)

Pozdrawiam
Friend
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ