Co jest z użytkownikami garmina ? Co tak mało kroków/pięter?

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
krunner
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:53

Nieprzeczytany post

Yahoo pisze: Będą dni, kiedy zagram w golfa i będę skakał ze spadochronem, to kwestia czasu i periodyzacji mój przyjacielu.
Hmm, periodyzacji mówisz ? Ale musisz Yahoo uważać i być bardzo czujny, bo garmin może dodać inne sporty np. paralotnie, kajakarstwo i himalaizm. Nie ma zmiłuj - będziesz musiał podjąć rękawicę, skoro garmin ją rzucił i żeby sprzęt nie był na wyrost.
A tak już na poważnie, mam cztery urządzenia garmina (w tym F3), jestem wierny tej marce od początku i uważam, że kroki i piętra to bzdura, dla gimbazy.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
charm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Kroki, piętra, aktywność itd to fajny gadżet dla pewnej grupy użytkowników ;) i nie mam na myśli wieku, a raczej typowego kanapowca, który postanawia coś zmienić i się ruszyć - wtedy każdy dodatkowy motywator się przydaje - np. kumpel z pracy celowo więczorem ćwiczył, jak nie zrobił 100% dziennej normy aktywności (miał akurat polara), i pewnie takich ludzi jest więcej ;)

Wysłane z Tapatalka
Yahoo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:30
Życiówka w maratonie: 3:44:25

Nieprzeczytany post

krunner pisze:
Yahoo pisze: Będą dni, kiedy zagram w golfa i będę skakał ze spadochronem, to kwestia czasu i periodyzacji mój przyjacielu.
Hmm, periodyzacji mówisz ? Ale musisz Yahoo uważać i być bardzo czujny, bo garmin może dodać inne sporty np. paralotnie, kajakarstwo i himalaizm. Nie ma zmiłuj - będziesz musiał podjąć rękawicę, skoro garmin ją rzucił i żeby sprzęt nie był na wyrost.
A tak już na poważnie, mam cztery urządzenia garmina (w tym F3), jestem wierny tej marce od początku i uważam, że kroki i piętra to bzdura, dla gimbazy.
Dokladnie, to zbędny balast funkcji.
I jak kolezanka wyzej napisala, to sluzy dla osob 'bojących sie aktywności fizycznej', gdzie nie mogą znaleźć w sobie motywacji wewnętrznej.

Wysłane z mojego DUK-L09 .
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'
Awatar użytkownika
kuczi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 41:20
Życiówka w maratonie: 3:30:12
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Yahoo pisze:Będą dni, kiedy zagram w golfa i będę skakał ze spadochronem, to kwestia czasu i periodyzacji mój przyjacielu.
Tak, tak, oczywiście :hej: a co niby miałbyś napisać. I nie nazywaj mnie przyjacielem , nawet się nie znamy.
ODPOWIEDZ