przeczytajcie:
http://sport.onet.pl/1020282,0,0,wia,51 ... plina.html
A kobietom zabrakło paru punktów do 5 miejsca.
Puchar Europy
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
ja się załamałem - nic więcej nigdy nie napiszę już nt. trenerów, działaczy itd a gdyby mi się zachciało to proszę o porządnego kopa w d*** z korka firmy P*** albo A*****
do widzenia
do widzenia

Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- emte
- Zaprawiony W Bojach
Regulaminu nie znali również komentatorzy - ani TVP, ani Eurosportu. Ci drudzy zresztą kompletnie nie orientowali się w tym, co się dzieje na stadionie.
Marek T.
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
mam tak troche inna refleksje na ten temat,
ogladalam zawody na BBC1, wiec komentarz byl inny, tylko jedno sie dalo zauwazyc ze w niektorych konkurencjach to nas bardzo cenili i sie zastanawiali czy uda im sie z nami wygrac czy nie. Milo bylo posuchac ze jednak sie liczymy w niektorych dziedzinach sportu!
Niestety nie ogladalam calosci, tylko niektore konkurencje i troche mi szkoda ze tak sie stalo, swoja droga widac ze niedofinansowanie sportu jest jedna z barier, bo w niektorych dziedzinach to tak jakos chyba nas wogole nie bylo?
ogladalam zawody na BBC1, wiec komentarz byl inny, tylko jedno sie dalo zauwazyc ze w niektorych konkurencjach to nas bardzo cenili i sie zastanawiali czy uda im sie z nami wygrac czy nie. Milo bylo posuchac ze jednak sie liczymy w niektorych dziedzinach sportu!
Niestety nie ogladalam calosci, tylko niektore konkurencje i troche mi szkoda ze tak sie stalo, swoja droga widac ze niedofinansowanie sportu jest jedna z barier, bo w niektorych dziedzinach to tak jakos chyba nas wogole nie bylo?
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
A mnie wkurzył komentator na TVP1 kiedy na ostatniej zmianie 4x100m biegł Chyła a komentator uparcie powtarzał ,że właśnie Pilarczyk przejął pałeczkę....wrrrrrrrrrrrr co za niewiedza.....już chcialem dzwonić do nich bo to nie pierwsza wpadka....co za pajace !
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]