Jaką aplikację polecacie na telefon.

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
elawe
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam :hejhej:
Dziś zarejestrowałam się na forum biegowe, ale nie wiem czy pytanie "Jaką aplikację polecacie na telefon" wpisałam do właściwego działu. Bardzo długo używałam ENDOMONDO ale od pewnego czasu coś jest z nim nie tak. Zaczęłam więc używać NAVIME. Ogólnie aplikacja w porządku, bardzo często aktualizowana i nie zacina się. Z endo nie zrezygnowałam ponieważ mam tam swoich znajomych i udział w różnych rywalizacjach motywuje lepiej niż "kop na rozpęd". Rejestruję dystans na Navime i potem przesyłam pliki do Endo. Ktoś polecił mi apkę "Mapmyrun" . Oczywiście posłuchałam, ściągnęłam, zarejestrowałam kilka spacerów (nie biegam, ale chodzę włączając co jakiś czas trucht) i nie mam pojęcia jak przesłać pliki do Endomondo i czy w ogóle jest taka możliwość (szkoda nie zarejestrować dwudziestukilku km - pozostaje dodać ręcznie). Czy może mi ktoś polecić jakąś fajną aplikację na telefon z możliwością przesyłania danych na inną aplikację. Z góry dziękuję za pomoc.
New Balance but biegowy
Marx
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

RunnerUp - wysyła treningi gdzie tylko chcesz. Osobiście polecam do Stravy.
Endomondo
Obrazek
elawe
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Marx pisze:RunnerUp - wysyła treningi gdzie tylko chcesz. Osobiście polecam do Stravy.
Witam, dziękuję bardzo za odpowiedź. Na pewno wypróbuję.:)
Marx
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tylko po co? Aby np obsłużyć pulsometr musisz płacić abonament. W RunnerUp masz to za darmo.
Endomondo
Obrazek
ODPOWIEDZ