Bieganie na statku

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
Lisciasty
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Daj mu szansę, na razie leje wodę, ale może wkrótce się ustatkuje ;P
Gdy na rzyci zgolę włoski, jestem piękny, jestem boski!
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

f.lamer pisze:RunFast1, zawsze jak czytam takie ogólnikowe, bezpłciowe posty wzrok mimowolnie wędruje mi w lewo by sprawdzić staż autora. gdy jest jednocyfrowy nie mogę oprzeć się pokusie sprawdzenia jego historii.
w tym wypadku również się nie zawiodłem: rejestracja i trzy krótkie acz pełne banałów wpisy w ciągu kwadransa.
witamy na (nomen-omen) pokładzie!
Takich u użytkowników usuwamy. Tzn jeśli to wychwycimy. Dlatego zawsze proszę o zgłoszenia, najepiej w tym dziale:
viewforum.php?f=6

To są wg mnie tak zwane (wg mojej nomenklatury) "śpiochy", czyli użytkownicy którzy mają byc w jakims momencie użyci do jakiejś akcji.
Ale akurat założyciel wątku wcale mi się takim nie wydaje.

Tak czy inaczej wątek raczej przeniosę do Melanżu.
Ostatni
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: ~~1:30

Nieprzeczytany post

Przepraszam za off-topa ale co do tego co Kol. wyżej napisał o śpiochach przeznaczonych do użycia w odpowiednim czasie to prościej po prostu włamać się na konta.

Lista członków jest dla zalogowanych widoczna, nawet jeżeli jest jakaś captcha przy np. 5 próbie zalogowania na każde IP to stosując 5 najpopularniejszych haseł na 1000 ludzi zawsze zgarnie się tak z 4 konta.

Wy macie dobrze patrze? 20*1425 kont tutaj. Czyli bez żadnego wysiłku pewnie ze 100 kont można przejąć. Taka statystyka trochę.

Pozdrawiam.
rafgorsk
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ludzie sorry, że Wam przeszkadzam na tym forum. biegam od niedawna a swoje lata już mam więc chciałem się poradzić "profesjonalistów" ale widzę ,że za wysokie progi dla mnie. Biegajcie sobie tu dalej beze mnie :grr:
Nostradamus
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Nie ma co się obrażać to tylko forum, przenieśli i tyle, ja też profesjonalistą nie jestem, założyłem jeden temat, choć forum obserwowałem od dłuższego czasu, dzięki przeczytaniu kilku postów jako anonim przełamałem się do założenia rajtek co sobie kupiłem do biegania, chcesz biegać pogadaj z kolegą on ma chyba doświadczenie, a tutaj profesjonaliści zapewne są z ogromną wiedzą, ale ilu biega po statkach? No cóż na pewno o wiele mniej niż po lądzie.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

rafgorsk pisze:Ludzie sorry, że Wam przeszkadzam na tym forum. biegam od niedawna a swoje lata już mam więc chciałem się poradzić "profesjonalistów"
Mi nie przeszkadzasz, wątek przeniosłem bo to nie dotyczy wprost tematu treningu.
ODPOWIEDZ