Komentarz do artykułu adidas i Spotify biegną razem!

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
bieganie.pl
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

New Balance but biegowy
MichalKar
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

A i z chęcią skomentuję:

"Po podaniu swojej lokalizacji, dystansu, który chcecie przebiec, zainteresowań muzycznych oraz stopnia intensywności treningu, system dobierze dla Was optymalną playlistę w Spotify, która pomoże pozytywnie nakręcić się na cały trening."

Ale bzdura, takich ludzi powinni karać. Może jeszcze nasze smartfony będą trenować za nas! i jeszcze dobierać żony.. Dla swojej przyjemności..

Nie pozwalajcie smartfonom, ani żonom też wybierać jakiej muzyki macie ochoty posłuchać :-)

Sorry Spotify, nie jestem debilem i wiem jaką muzykę mam ochotę posłuchać podczas treningu, jeśli akurat mam ochotę na muzykę. A, to co prezentujesz tutaj https://play.spotify.com/genre/workout to pominę bez komentarza. Muzyka, to nie tylko tempo, takt i częstotliwości dźwięków.

ps. Spotify, jakbyś się jeszcze nie obraził, to ja poproszę plajlistę do zaj...ego seksu :-)

Dlatego osobiście wspieram Deezer.com.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Ale przecież spotify wybierze listę na podstawie jakiegos podanego przez Ciebie utworu, to ma jakis sens.
Ja z ciekawością posłucham co spotify ma do zaproponowania w stylu jaki lubię.
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

słucham spotify i jeszcze nie byłam niezadowolona
wpisuję najczęściej wykonawcę na jakiego mam ochote i cała reszta leci
fajnie, że są takie aplikacje, bo nie trzeba slęczeć nad 'zgrywaniem' playlist, człowiek sie w tych czasach bardzo rozleniwił :oczko:
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
ODPOWIEDZ