Komentarz do artykułu Swobodne rozważania z teorii biegania - zwalnianie w ultra
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Swobodne rozważania z teorii biegania - zwalnianie w ultra
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Mnie zastanawia, co by nas bardziej zabolało:
to, że odkryto jednoznacznie gen biegu, który mają tylko Kenijczycy i Etiopczycy?
czy to że ich przewaga wynika z tego, że nie mają nic, nie myślą nawet o tym i jedzą mało, jak zauważyłeś.
to, że odkryto jednoznacznie gen biegu, który mają tylko Kenijczycy i Etiopczycy?
czy to że ich przewaga wynika z tego, że nie mają nic, nie myślą nawet o tym i jedzą mało, jak zauważyłeś.
- Nom
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czy to byt określa świadomość ?yacool pisze:Mnie zastanawia, co by nas bardziej zabolało:
Czy może świadomość określa byt ?yacool pisze:czy to że ich przewaga wynika z tego, że nie mają nic, nie myślą nawet o tym i jedzą mało, jak zauważyłeś.
-
- Zaprawiony W Bojach
oczywiście, że jest o czym dyskutować. a że mało materiału? no to też właśnie dlatego to są rozważania z TEORII biegania.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
gen biegu? jakoś mi się to wydaje mało prawdopodobne. Jak coś robisz z pasją, ale taką z której nie ma odwrotu, to po co ci gen?yacool pisze:Mnie zastanawia, co by nas bardziej zabolało: