Co reklamują spamerzy ?

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Nie miałem ostatnio czasu szerzej przyglądać się różnym zjawiskom ale dzisiaj zwróciło moją uwagę, że jest spora liczba spamerów. Mam nadzieję, że nie wykasowałem żadnego z prawdziwych użytkowników :) - ale przed chwilą po wykasowaniu 69 użytkowników i ich postów dyskusje w niektórych wątkach zupełnie zginęły :), np: "Jakie sporty oprócz biegania" w Strefie Kobiet. Ale przy okazji zadałem sobie trud zastanowienia się - co oni tak naprawdę próbują reklamować? Znalazłem tylko jedną klasyczną "kampanię" przez nich realizowaną. Zgadnijcie - na temat jakiej marki były te posty? Znakiem zapytania zastąpiłem nazwę firmy.
Zatem zagadka dla was - o jaką firmę chodzi? Zastanawiam się - czy za takie działania nie założyć jakiegoś antyspamerskiego filtru, który automatycznie zamieni nazwę tej firmy na: nazwa firmy to shit? :)

quote="Vavaria"]Ja kupiłam z ??? i jest super:)
quote="Wardziks"]Nie wiem jak z bielizną ale mam buty trekkingowe i kurtkę z ??? i jestem zadowolona. Jakość w stosunku do ceny jest niezła.
quote="Nokar"]Ja mam koszulkę i jest super.
quote="SzefHelmut91"]Są naprawdę niezłe zgodzę się i do tego cena do przezycia.
quote="Prodoreen1773"]Jak dla mnie sa naprawde niezłe. Kupiłam sobie bluzę i spodnie z tej obecnej promocji.
quote="Makros"]Ja tez kupiłam i sądzę że ubrania są ok.
quote="Minikorka"]Jak za ta cenę to są całkiem dobre.
quote="Liberia"]Ja kupiłam i nie narzekam .
quote="KELIWRO1411"]Ja kupiłam zarówno koszulkę jak i spodnie i nie żałuję bo są dobre jak na tę cenę.
quote="TheJoachima1308"]Ja kupiłam tę niby narciarska , jest bardzo dobra. Nie spodziewałam się takiej jakości , za tak niską cenę.
quote="Claud2527"]Ta narciarska jest super.
quote="Gondro"]Kupiłam komplet termoaktywny - bluza i spodnie. Są póki co świetne. Wczoraj testowałam.
quote="ReIgnacja1060"]Ogólnie bielizna z ??? jest godna polecenia.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

no Lidl :bum: albo decathlon
wkurzający są tacy czteropostowcy, co nic nie wnosza do dyskuzji, a podbijają tematy :lalala:
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
Awatar użytkownika
klosiu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:40
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Akurat jak zmienisz na coś co zawiera nazwę firmy to nic to nie zmieni. Chodzi o kojarzenie i rozpoznawalność marki, w jakim świetle nie ma większego znaczenia.
The faster you are, the slower life goes by.
wost79
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 0:49:30
Życiówka w maratonie: 4:38:02

Nieprzeczytany post

obstawiam że Tchibo :hejhej:
"Nie warto żyć normalnie. Warto żyć ekstremalnie" (EDK)
24h dla Patryka | Zobacz | Posłuchaj
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia

Nieprzeczytany post

jest też tak że nie ma znaczenia co piszą. dlatego najczęściej są to jednozdaniowe banały, nawet o decu czy lidlu
ważny jest link, najczęściej umieszczony w stopce, dzięki któremu można pozycjonować stronę w wyszukiwarkach
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
meszka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

To jest gorsze niż puszczenie bąka w towarzystwie, bo wtedy jest wstyd i "presja otoczenia".
A tu wchodzi się, puszcza bąka, i wychodzi...
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz
ODPOWIEDZ