Ankieta do pracy magisterskiej

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Wojt87
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich biegaczy :taktak: .Prowadzę ankietę dotyczącą urazowości kończyn dolnych wśród osób uprawiających koszykówkę oraz piłkę nożną.Wiem,że nie jest to ściśle zgodne z tematem przewodnim forum,jednakże ciężko znaleźć jakiekolwiek inne forum sportowe skupiające aż tylu użytkowników,także być może znajdą się tutaj również miłośnicy wcześniej wymienionych dyscyplin?wystarczy,że na poziomie rekreacyjnym :oczko: .Każda jedna ankieta jest dla mnie tak samo ważna,jednakże szczególny nacisk jest w niej położony na urazy więzadła krzyżowego przedniego.Ankieta ma w zależności od udzielanych odpowiedzi,maksymalnie 22 pytania,także jeśli ktoś miałby chwilę czasu,to prosiłbym o pomoc,z góry dzięki! :usmiech:

Wersja poprawna:
http://ankiety.interaktywnie.com/ankieta/52769bebb0868/
Ostatnio zmieniony 03 lis 2013, 19:59 przez Wojt87, łącznie zmieniany 1 raz.
New Balance but biegowy
mally
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 38:37
Życiówka w maratonie: 3:13:59

Nieprzeczytany post

W ankiecie odpowiadając twierdząco na pytanie
Czy w przeciągu ostatnich trzech lat nastąpił uraz kończyny dolnej?

trzeba zaznaczyć 3 urazy w pytaniu o lokalizację urazu.

Bez sensu, bo mnie nie udało się skontuzjować trzech lokalizacji.
koń może wypić cały deszcz jeśli jest spragniony.
Wojt87
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Oczywiście masz racje,musiałem coś źle ustawić,a w czasie testów system pozwalał udzielić tylko jednej odpowiedzi.Umieściłem ankiete jeszcze raz,teraz już w pełni funkcjonalną.Dzięki za zainteresowanie!

http://ankiety.interaktywnie.com/ankieta/52769bebb0868/
ODPOWIEDZ