ok, ale chyba na końcu tego artykułu napisał, że nie biega?prorok pisze:Przeczytaj inne wpisy tego autora, to zrozumiesz, że on nie pisał z dystansu o innych, tylko o sobie.
soł tru...
- cava
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ale we wcześniejszych raczył sugerować, że biega.
Ja tam się poczuwam - sama prawda.
Ja tam się poczuwam - sama prawda.
-
- Stary Wyga
ale ja tego nie wiedziałem, bo pierwszy artykuł tego gościa czytałem, nawet jak biega to tym bardziej ma trafne spostrzeżenia i widać, że ma dystans do biegania:)meszka pisze:Jakie tam sugestie, wprost pisze o swoim bieganiu.
- mungo
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 3:23:50
- Kontakt:
Zajebisty artykuł! Abstrahując od tego, że żartobliwie napisany, to dużo w nim prawdy w sumie. Mogę to porównać do swojego przypadku z motocyklami.
Kilka lat temu jeździłem, miałem sportowe motocykle i jarało mnie wycie silnika przy 14000 obrotów. Oczywiście miałem umiar i nie gazowałem wieczorami albo na deptakach, ale swoje za uszami jak każdy motocyklista miałem. Teraz już nie mam motocykla , mam dwójkę dzieci i kolesia który musi pałować moto akurat tam gdzie idę ze śpiącym dzieckiem na spacer, mam ochotę zadźgać deską do prasowania
Kilka lat temu jeździłem, miałem sportowe motocykle i jarało mnie wycie silnika przy 14000 obrotów. Oczywiście miałem umiar i nie gazowałem wieczorami albo na deptakach, ale swoje za uszami jak każdy motocyklista miałem. Teraz już nie mam motocykla , mam dwójkę dzieci i kolesia który musi pałować moto akurat tam gdzie idę ze śpiącym dzieckiem na spacer, mam ochotę zadźgać deską do prasowania
- grozes
- Wyga
- Kontakt:
no motór to motór i motor to musi pogadać, bo smutny
www.brylu-canirun.blogspot.com Zapraszam:D