Chusteczki higieniczne – inspiracja dla Panów

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Faktycznie jedno "n" mi umknelo. Co do audycji w radiowej trojce to troche przesadzasz. Bardzo fajna jest audycja Manna i Anny Gacek, ale coz Tobie moze sie nie podobac...
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
agapiet
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

W kwestii pawia - istotne jest, czy rzuca się go w trakcie biegu nie zważając na otaczającą nas ludzkość, czy nie bacząc na uciekające cenne sekundy robi to jednak na poboczu ;)
Nie ma smalcu, z dżemem są puree!
Offfotopiki
montalb
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Sarmatianna pisze:1.Ambra i piżmo to okołoodbytnicze ssaków a ssaki jak wiadomo smierdzą ;) a ma być śiżutko ... no !
2. Co to frencz?
3. Zalecam neony - ściągasz buty i skarpety po 6 h biegu w błocie można szybciutko przeliczyć i dowiedzieć się ilu brakuje.

1. Ssaki Koleżance śmierdzą? No koniec świata. W gryzonie Koleżanka leci czy jak? A może owady?

2. Proszszsz... http://www.google.pl/search?q=paznokcie ... 52&bih=567

3. 6h ciągłego biegu? Pedikur siada.
Sarmatianna pisze:Mając na uwadze wczorajszy wypad w góry celem trenowania podejść z których jedno zakończyło się prawie rzy...zwróceniem treści pokarmowej, nurtuje mnie jak co robić z pawiami skoro jak już ustalono tu gile maja swoje miejsce w chusteczkach torebki foliowe - papierowe - brać - zostawiać - zakopywać wszak taka P. Świnicka parkiem narodowym jest
No i odkochałem się w Koleżance. Rozważania o gilach i rzyganiu na koniec? No Koleżanko... Niech Koleżanka to zostawi. Ja dobrze radzę Koleżance.

pzdr wesoło
montalb (podbiegi to moja specjalność, na pawia mam ochotę przy skipach)
BYĆ JAK MEL GIBSON W "CZEGO PRAGNĄ KOBIETY"
ODPOWIEDZ