ostatnia dziurka

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
ooco
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

imho bez sensu, ale moze komuś pomoże, ktoś będzie chciał spróbować http://youtu.be/oGZ0cQ5cwQ8
New Balance but biegowy
przepior
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Dlaczego bez sensu? Ja tak robię od dawien dawna i jestem zadowolony. Ostatnio biegałem w zasznurowanych bez pentelek i but mi się rozwiązał cztery razy.
thomekh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A wystarczy zrobić podwójną kokardkę :lalala:
Awatar użytkownika
lukaszb
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

U mnie wiązanie w sposób przedstawiony na filmie skończyło się raną w miejscu nacisku języka buta na stopę (a sznurowadło nie było zawiązane zbyt mocno). Jakiś czas wolnych dziurek używałem do zebrania "nadmiaru" końcówek sznurowadeł, które trochę przeszkadzały podczas biegu. Od dłuższego czasu stosuję wspomnianą przez thomekh'a "podwójną kokardę" - dla mnie super - nic nie przeszkadza, nic się nie rozwiązuje.
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2013, 15:12 przez lukaszb, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
szelma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Też wiążę po prostu na podwójną kokardkę (zwłaszcza że moje buty mają okrutnie długie sznurówki). Przy takim wiązaniu jak na filmiku bałabym się właśnie nacisku na stopę. Poza tym strasznie ciasno związane te buty ma - ja mogę swoje ściągnąć i założyć bez rozwiązywania sznurówek, przy wiązaniu z filmiku to niemożliwe.
przepior
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

thomekh pisze:A wystarczy zrobić podwójną kokardkę :lalala:
Po co robić podwójną kokardkę skoro wystarczy zasznurować jak na filmie. ;-) Ja żadnego ucisku nie odczuwam, fakt, że lubię gdy but solidnie trzyma się na nodze, acz strasznie ciasno nie wiążę.
ODPOWIEDZ