Orelen Warsaw 10km

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
qwerty17
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: n
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam mam zamiar zapisać sie na bieg 10km to by był mój I bieg na takiej imprezie biegowej nie rozumiem pewnego podpunktu a mianowicie: Poddanie się weryfikacji w Biurze Zawodów w dniach 17-20.04.2013 r. O co w tym chodzi ? mam się stawić w warszawie w którymś w tym dniu ?
Z góry Dziekuję za odpowiedź
PKO
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

qwerty17 pisze:Witam mam zamiar zapisać sie na bieg 10km to by był mój I bieg na takiej imprezie biegowej nie rozumiem pewnego podpunktu a mianowicie: Poddanie się weryfikacji w Biurze Zawodów w dniach 17-20.04.2013 r. O co w tym chodzi ? mam się stawić w warszawie w którymś w tym dniu ?
Z góry Dziekuję za odpowiedź

Tak. Przecież i tak musisz odebrać pakiet startowy :) Jeżeli ktoś Ci odbiera pakiet na podstawie jakiegoś dokumentu to i na tej samej podstawie zapewne zostanie dokonana weryfikacja.
qwerty17
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

uff to dobrze ze nie osobiscie tylko tak jak z tymi pakietami :P Dzieki maly :)
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

qwerty17 pisze:uff to dobrze ze nie osobiscie tylko tak jak z tymi pakietami :P Dzieki maly :)
Tak to wyglądało w przypadku zawodów gdzie ja brałem udział. Chcąc mieć pewność napisz do organizatorów Orlenu. Aczkolwiek tak jak napisałem - skoro w regulaminie jest:
Odbieranie pakietów i numerów startowych odbywać się będzie na podstawie dokumentu identyfikacyjnego ze zdjęciem lub pełnomocnictwa uczestnika wraz z załączoną kserokopią dokumentu tożsamości zawodnika.
To wg mnie na tej samej podstawie będzie weryfikacja :)
qwerty17
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

aha oki ;) jeszcze raz wielkie dzieki :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ