Jako nowy na forum (mimo że zaglądam tu regularnie) chciałem wszystkich pozdrowić i z nowym rokiem życzyć sukcesów w treningach i zawodach a także zera kontuzji. Biegam od 6 miesięcy, i moim najbliższym celem jest Cracovia Marathon.
Na fali fascynacji bieganiem wraz z ekipą UNLIMITED TRIATHLON CLUB uwieczniliśmy radosne jesienne wybieganie w pięknym lasku tynieckim koło Krakowa.
Filmik znajduje się tutaj http://www.youtube.com/watch?v=whDD2rkqjkU
Do melanżu mi najbliżej więc tu zaczynam :-)
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 49:18
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
- moniska
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 00:45:30
- Życiówka w maratonie: 3:50:58
- Kontakt:
Wielu wybieganych kilometrów i "do zobaczenia" w Krakowie 

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 49:18
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Dziekuje. Niestety dziś skręciłem kostkę biegając po zmroku koło kopca Kraka, więc ilość wybieganych kilometrów drastycznie się zmniejszy....pech a to dopiero 3 tydzień z 18 tyg programu przed Cracovia Marathon.Może ma ktoś pomysł jakimi ćwiczeniami zastąpić bieganie....tak żeby przez ok 3tyg nie stracić dotychczasowej formy, a może cos zyskać?.Myślałem o basenie2-4km, troche pozniej orbitrek lub cos na czym mozna realizowac dlugie wybiegania.Dramat i totalna załamka, a szło tak pięknie....pozdrawiam
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Jak wyleczysz kostkę to wrócisz na biegowe trasy jeszcze mocniejszy. A co do ćwiczeń to nie mam pojęcia to możesz robić ze skręconą kostką. W wodze chyba też kostka pracuje, choć na pewno obciążenia są mniejsze.