Co z medalami i pucharami ???
- Kapitan Bomba!
- Zaprawiony W Bojach

więc medale, póki co, w porządnym metalowym pudełku, numery startowe razem z wynikami i folderami z biegów w segregatorze w osobnych foliowych koszulkach. Koszulki z zawodów zaś tradycyjnie w szafie. Pucharów nie mam i nie liczę, że w przeciągu najbliższych 40 lat jakis dostanę, później może gdzieś się załapię na najstarszego uczestnika biegu...
Duch ciało opuścił... nie ma mnie tu...
-
tolek
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: 45,32
- Życiówka w maratonie: 3.51.20
Jak to nikt z was niema sentymentu do pamiątek bo takimi są medale.Przecież każdy z nich to historia waszego życia wiąże się z tym wspomnienia dobre czy złe.A może mieliście styczność z kolekcjonerem takich medali nie koniecznie biegaczem ?
Ostatnio zmieniony 16 lis 2010, 11:38 przez tolek, łącznie zmieniany 2 razy.
biegam sobie i już
- kulawy pies
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: słaba
- Życiówka w maratonie: megasłaba
wychodzę z założenia, ze historię życia zabawniej się pisze niż zbieratolek pisze:Nie wieże że nikt z was niema sentymentu do pamiątek bo takimi są medale.Przecież każdy z nich to historia waszego życia
zdrówko
mastering the art of losing. even more.
- Kapitan Bomba!
- Zaprawiony W Bojach

eee, aż kłuje w oczy... o jakie "wieże" Ci chodzi?tolek pisze:Nie wieże że nikt z was niema sentymentu do pamiątek bo takimi są medale.Przecież każdy z nich to historia waszego życia wiąże się z tym wspomnienia dobre czy złe.A może mieliście styczność z kolekcjonerem takich medali nie koniecznie biegaczem ?
nie piszę, że nie mam sentymentu - składam je w pudełku, jak napisalem, od czasu do czasu siadam i przeglądam je i wspominam te biegi...
Duch ciało opuścił... nie ma mnie tu...
-
tolek
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: 45,32
- Życiówka w maratonie: 3.51.20
To mi się podoba nawet by mi pasowałoGife pisze:Zrób sobie karnisz na medale (ja tak planuje, jak uzbieram), a pucharów nigdy nie będzie więc z tym problemu nie mam
biegam sobie i już
-
maaakdaaak
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
tolek pisze:To mi się podoba nawet by mi pasowałoGife pisze:Zrób sobie karnisz na medale (ja tak planuje, jak uzbieram), a pucharów nigdy nie będzie więc z tym problemu nie mamdzięki
A nie lepiej zawiesić sobie medal na wieszaku?
W sklepie http://dlabiegacza.pl znajdziesz różne rozmiary i wzory, zarówno dla biegaczy jak i dla biegaczek:

- maly89
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Wieszak na medale - 5 dyszek
Karnisz - Kilkanaście zł
Na pomysł z wykorzystaniem karnisza wpadłem jak nie miałem co zrobić z szalikami. Teraz prezentują się na ścianie super
Karnisz - Kilkanaście zł
Na pomysł z wykorzystaniem karnisza wpadłem jak nie miałem co zrobić z szalikami. Teraz prezentują się na ścianie super