@szary - ja też lubię niuchac wszystko co nowe

Btw, gdzieś w połowie programu, koleś x TVN biegł z blondynką ubrana e czerwony strój z napisem i godłem Polski. Gdzie można kupić taki komplet albo cokolwiek z naszym godłem czy flagą albo napisem?
czy to były buty damskie? :Dmaly89 pisze:Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać i nie napisać o tym - zwróciliście uwagę jak zaraz na początku (podczas wizyty w sklepie) gość na drugim planie wąchał buty?
Blondynka chyba biegła w ciuchach 4F: http://www.4f.com.pl/if,kolekcja-olimpi ... 7d1b611650Apex pisze:@mały - wiem. Nie mówię że reportaż do bani ale myślałem że dadzą jakieś podstawy dla początkujących odnośnie treningów, ciuchów czy diety.
@szary - ja też lubię niuchac wszystko co noweSzczególnie auto i papier.
Btw, gdzieś w połowie programu, koleś x TVN biegł z blondynką ubrana e czerwony strój z napisem i godłem Polski. Gdzie można kupić taki komplet albo cokolwiek z naszym godłem czy flagą albo napisem?
Blondynka uprawia zawodniczo curling, jest w Kadrze Narodowej od 2004rApex pisze:Btw, gdzieś w połowie programu, koleś x TVN biegł z blondynką ubrana e czerwony strój z napisem i godłem Polski. Gdzie można kupić taki komplet albo cokolwiek z naszym godłem czy flagą albo napisem?
Oni zachęcają do biegania, a co i jak to już trzeba samemu poszukać chociażby tutaj na forumApex pisze:@mały - wiem. Nie mówię że reportaż do bani ale myślałem że dadzą jakieś podstawy dla początkujących odnośnie treningów, ciuchów czy diety.
To jest softshell z membraną czyli tak naprawdę niewiadomocoto - w zasadzie hardshell. Do biegania moim zdaniem w ogóle się nie nadaje.Apex pisze:@kachita krótkie spodnie 119PLN jeszcze bym przebolal ale softshell 699PLN to.trochę hardkor...