Bieganie z muzyką

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia

Nieprzeczytany post

jak jesteś spocony i mokry, i koło ciebie przebiegnie taka gazela, to moment obeschniesz od podmuchu zimnego strumienia powietrza
kiedyś w bielańskim natknąłem sie na yareda shegumo (biegał bez słuchawek!).
efektu podmuchu nie odnotowałem, choć przyznaję, zasuwał dość szybko. poznałem jednak gościa po czymś innym.

hmm...
to w zasadzie jedyny polski zawodnik z elity, który jest dla mnie rozpoznawalny gdy wykonuję aktywny kros.
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
PKO
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Iwan, u biegaczy wywodzących się z zamożnych krajów też nie jest to nic nadzwyczajnego ;-)
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Awatar użytkownika
Iwan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kangoor5 pisze:Iwan, u biegaczy wywodzących się z zamożnych krajów też nie jest to nic nadzwyczajnego ;-)
Jak obserwuję łódzkie tereny treningowe to robi się to jednak nadzwyczajne. Coraz więcej mijanych osób ma w uszach słuchawki. Sporadycznie widzę gości bez sprzętu. Może tak po prostu "trafiam" , a może jest coś na rzeczy...
Szkoda, że nie dodałeś w temacie ankiety. Ciekawe jakie by dała wyniki na forum.
"Nie żyję, by lepiej biegać. Biegam, by lepiej żyć" R.W.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ