kawa czy herbata(19.02.2012)
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: tak daleko nie biega
Tak wypaść przy Maćku to naprawdę sztuka 

- lapka88
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:47:14
- Życiówka w maratonie: 04:10:12
Jak dla mnie to prowadzący, a szczególnie ten siwy to straszni ignoranci.
Po co zapraszać specjalistę jeżeli nie zadaje mu się żadnego pytania.
Redaktorowi gratuluje cierpliwości i umiejętności wtrącania się w brednie prowadzących
Dla mnie TVP cały czas pozostaje żenującą telewizją.
Po co zapraszać specjalistę jeżeli nie zadaje mu się żadnego pytania.
Redaktorowi gratuluje cierpliwości i umiejętności wtrącania się w brednie prowadzących

Dla mnie TVP cały czas pozostaje żenującą telewizją.
- Bergerac
- Wyga
Wlasnie obejrzalem program i jak zwykle TVP sprawia wrazenie telewizji z poprzedniej epoki ,niestety , odnosze wrazenie takiego zasciankowego podejscia do sprawy , tak jakby bieganie w imprezach masowych to jakis super nowoczesny wymysl .Goscie byli ok , ale to Pan Adam powinien najwiecej sie udzielac, a nie prezenterzy.
Bieganie ,bieganie i jeszcze raz bieganie
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Dziękuję fomie i wszystkim przedmówcom za pochwały. 
Ale jak możecie przypuszczać nie jest łatwo w krótkim czasie wyartykułować wszystkich ważnych kwestii.
Zresztą przecież Maciej Kurzajewski czy Beata Sadowska mówili ok, odpowiadali na pytania prowadzących.
Być może tylko po takim programie zostaje u osób które jeszcze nie biegają jakiś dyskomfort, że nic się właściwie nie dowiedziały o tym jak zacząć.

Ale jak możecie przypuszczać nie jest łatwo w krótkim czasie wyartykułować wszystkich ważnych kwestii.
Zresztą przecież Maciej Kurzajewski czy Beata Sadowska mówili ok, odpowiadali na pytania prowadzących.
Być może tylko po takim programie zostaje u osób które jeszcze nie biegają jakiś dyskomfort, że nic się właściwie nie dowiedziały o tym jak zacząć.
-
- Zaprawiony W Bojach
Z marketingowego punktu widzenia, celebryta czy inny iksiński biegający maratony, jest lepszą reklamą biegania niż naczelny dużego portalu biegowego, niczego mu nie ujmując oczywiście.
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Generalnie - po co takie ubranie. 
Pomyślałem, że będę wyglądał jak biegacz na treningu, mogłem się ubrać normalnie ale ponieważ wydawca zajawiał, że może być rozmowa o ubiorze stąd taki pomysł.
Ale szwagierka mnie bardzo skrytykowała, że wyglądałem jak klasyczny "biegowy lump"

Pomyślałem, że będę wyglądał jak biegacz na treningu, mogłem się ubrać normalnie ale ponieważ wydawca zajawiał, że może być rozmowa o ubiorze stąd taki pomysł.
Ale szwagierka mnie bardzo skrytykowała, że wyglądałem jak klasyczny "biegowy lump"

"biegowy lump"

"Być może tylko po takim programie zostaje u osób które jeszcze nie biegają jakiś dyskomfort, że nic się właściwie nie dowiedziały o tym jak zacząć". Trudno, zeby cokolwiek sie z takich programow dowiedziec w czasie kiedy na topie sa "utrwalacze" typu "Plebania", "M jak milosc" itp z plejada "najlepszych Polskich aktorow" na czele
W programach typu "kawa czy herbata" chyba tresc przekazu jest malo istotna.

"Być może tylko po takim programie zostaje u osób które jeszcze nie biegają jakiś dyskomfort, że nic się właściwie nie dowiedziały o tym jak zacząć". Trudno, zeby cokolwiek sie z takich programow dowiedziec w czasie kiedy na topie sa "utrwalacze" typu "Plebania", "M jak milosc" itp z plejada "najlepszych Polskich aktorow" na czele

- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
Darryl- dzieki za linka..
co do programu? rany.. JAKIE PIERDOŁY!!!
Adam, brawo za to żę mimo wsio wcisnąłeś pare informacji..
co do programu? rany.. JAKIE PIERDOŁY!!!
Adam, brawo za to żę mimo wsio wcisnąłeś pare informacji..
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
Bałam się na początku, że oni w ogóle dadzą Ci dojść do głosu....na szczęście dali, szkoda, że takie krótkie wejście i że nie mogłeś więcej opowiedzieć, no ale i tak fajnie wypadłeś, wiadomo, tv rządzi się swoimi prawami
Co do "biegowego lumpa"-dobre, dobre

Co do "biegowego lumpa"-dobre, dobre

- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Jak na telewizję śniadaniową, to całkiem sporo informacji się pojawiło
Reklama biegania dzięki Kurzajewskiemu i Beacie Sadowskiej - checked. Informacja jak zacząć - prawie checked, wszyscy jednym głosem skierowali początkujących do książek i portali, a adres bieganie.pl pojawił się na wizji, więc jest dobrze.
"biegowy lump"
Szkoda, że nie było jakiejś fajnej modelki w kolorowych ciuszkach biegowych - myślę, że sporo kobiet łaskawszym okiem spojrzałoby na to całe bieganie 

"biegowy lump"

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
dokładnie tak. telewizja rankiem ma przede wszystkim odmóżdżać.kachita pisze:Jak na telewizję śniadaniową, to całkiem sporo informacji się pojawiło
spodziewaliście prezentacji skipów A i dyskusji nad istotą przemian tłuszczowych?
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…