Projekt
- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nie ma sprawy - śmiesznie wyszło 
W sumie to była błaha sprawa, ale przy zaciętych dyskusjach wygląda na to, że warto odpisywać cytując wypowiedź osoby do której się odnosimy;-)

W sumie to była błaha sprawa, ale przy zaciętych dyskusjach wygląda na to, że warto odpisywać cytując wypowiedź osoby do której się odnosimy;-)
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45m
- Życiówka w maratonie: 3h50m
Na szczescie nasza dyskusja nie jest tak zacietaKsiężna pisze:Nie ma sprawy - śmiesznie wyszło

-
- Zaprawiony W Bojach
Księżna i pozostali, przepraszam za zamieszanie, moja wina, wyciąłem tylko obraźliwą wypowiedź autora wątku, nie wyciąłem odpowiedniego fragmentu odpowiedzi Księżnej.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45m
- Życiówka w maratonie: 3h50m
Tu "pozostali" - czy to znaczy ze teraz kazdy moze sie bawic w admina na tym forum i wycinac co mu sie podoba(lub nie)?Qba Krause pisze:Księżna i pozostali, przepraszam za zamieszanie, moja wina, wyciąłem tylko obraźliwą wypowiedź autora wątku, nie wyciąłem odpowiedniego fragmentu odpowiedzi Księżnej.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Nie każdy, ale adminom czy moderatorom także zdarzają się czasami pomyłki, przepraszamy za zamieszanie.