obsesja?;>

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja już miałam dwa sny na temat Półmaratonu w Toruniu, który już w niedzielę:

1. Jak byłam w trakcie kontuzji (zapalenie rozcięgna podeszwowego), śniło mi się, że bieg był w śniegu po kolana i rozcięgno zaczęło mnie boleć okropnie już na starcie

2. Wczoraj miałam sen, że zostałam zdyskwalifikowana, bo wyprzedziłam jakimś skrótem po trawie jakąś babkę z elity... w trakcie dyskwalifikacji okazało się, że zapomniałam wydepilować nogi i kupa ludu pokładała się ze mnie ze śmiechu :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
PKO
Awatar użytkownika
chel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Kanas78 pisze: 2. Wczoraj miałam sen, że zostałam zdyskwalifikowana, bo wyprzedziłam jakimś skrótem po trawie jakąś babkę z elity...
no spoko, ja ostatnio wyprzedziłam DOM na 3km. :spoczko: :spoczko:
Kanas78 pisze:w trakcie dyskwalifikacji okazało się, że zapomniałam wydepilować nogi i kupa ludu pokładała się ze mnie ze śmiechu :hahaha: :hahaha: :hahaha:
:hahaha:
blog
komentarze

the best is yet to come!
Awatar użytkownika
Gemma
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 00:51:42

Nieprzeczytany post

Kanas78 pisze:Ja już miałam dwa sny na temat Półmaratonu w Toruniu, który już w niedzielę:
właśnie stąd chyba moje fazy:)
]
rufuz

Nieprzeczytany post

Pierwszy raz wszedlem na ten post i w pierwszej chwili juz, juz chcialem pisac gratulacje a okazuje sie ze to byl tylko sen :ble: :ble:
Awatar użytkownika
Buniek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:35
Życiówka w maratonie: 2:57:09

Nieprzeczytany post

Dziś mi się śniło, że siadłem i przeczytałem na raz, od deski do deski, całe Lore of running. Żeby było śmieszniej to ter książki nawet nie mam, ale zamówiłem ją ze 2-3 dni wcześniej.
Krzysiek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ