Biegowy pojedynek premiera
- kisio
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
http://www.tvn24.pl/-1,1703050,0,1,tusk ... omosc.html
Ciekawe ciekawe, co z tego wyjdzie :D Olejniczak wiem jak biega ale Napieralski? No i w końcu moglibyśmy ocenić jak tam przygotowania Premiera do maratonu :D
Ciekawe ciekawe, co z tego wyjdzie :D Olejniczak wiem jak biega ale Napieralski? No i w końcu moglibyśmy ocenić jak tam przygotowania Premiera do maratonu :D
- Buniek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:35
- Życiówka w maratonie: 2:57:09
nie tylko u nas premier biega
, artykuł ciekawostka dla tych co czasu mają za dużo
- technika biegowa Davida Camerona (premier UK) i jego żony i ich szanse na pokonanie maratonu.

Krzysiek
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka w maratonie: 3:51:32
W Maratonie Metropolii 51 miejsce w kategorii OPEN zajął były poseł PiS a obecnie PO Antoni Mężydło.
Przynajmniej domyślam się, ze to on, bo i wiek, i miejsce zamieszkania się zgadzają.
Czas.. 3:11:13.. Trzeba powiedzieć, ze całkiem nieźle jak na 57-latka.
Przynajmniej domyślam się, ze to on, bo i wiek, i miejsce zamieszkania się zgadzają.

-
- Zaprawiony W Bojach
Niech trenuje, bo niedługo mu się przyda jak go pogonią...kisio pisze:http://www.tvn24.pl/-1,1703050,0,1,tusk ... omosc.html
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz
- pil
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:42:40
- Życiówka w maratonie: 03:29:57
- Kontakt:
hah, tak się zastanawiałem czy będzie możliwa dyskusja o politykach, bez politykimeszka pisze:Niech trenuje, bo niedługo mu się przyda jak go pogonią...kisio pisze:http://www.tvn24.pl/-1,1703050,0,1,tusk ... omosc.html

- janior
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:53:45
kurde, jeśli to ten Mężydło to szacun, z resztą obojętnie czy to on, taki czas 57-latka to jak dla mnie kosmosDr.Bugenhagen pisze:W Maratonie Metropolii 51 miejsce w kategorii OPEN zajął były poseł PiS a obecnie PO Antoni Mężydło.

- tosiek
- Stary Wyga
- Życiówka w maratonie: 04:23:58
Jako osoba "ze świecznika" niech biega, może ktoś dzięki temu też się zmotywuje do biegu. Jako polityk i premier niech biega - w końcu z tego, że gra w piłkę powstało sporo boisk dla młodzieży, więc może jest szansa również na bieżnie
I to tyle w temacie. Ja bym polityki do biegania nie mieszał. Bo o ile bieganie w polityce może być przydatne, to polityka w bieganiu już nie koniecznie.

- fotman
- Zaprawiony W Bojach
Tak, to "ten" Mężydło: http://www.antmez.home.pl/nie_boi_blota.php.
•Mistrz Świata parlamentarzystów w biegu maratońskim (42,195 km); jego rekord życiowy to 3:10:07
Nie lubię człapać kilometrów. Wystarczy 400m.
'anything over 400m, I take a taxi' Jimson Lee www.speedendurance.com
O MOIM TRENINGU
KOMENTARZE NA TEMAT MOJEGO TRENINGU
'anything over 400m, I take a taxi' Jimson Lee www.speedendurance.com
O MOIM TRENINGU
KOMENTARZE NA TEMAT MOJEGO TRENINGU
- torronto
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 38:21
- Życiówka w maratonie: 2:58:52
- Kontakt:
Rekord życiowy Antoniego Mężydło to 3:03:49 ustanowiony w Warszawie, w 2008 roku.
Zagadnąłem go na mecie Maratonu Metropolii, bo dawno już go nie widziałem na zawodach. Niedzielny start był jego pierwszym po ponad 2,5-letniej przerwie spowodowanej kłopotami zdrowotnymi. Także te 3:11 to nawet tak nieco "z marszu".
A jest wysokim, mocno zbudowanym, postawnym facetem, zupełnie nie ma sylwetki biegacza. Jeździ też regularnie na rolkach. Bardzo sympatyczny kolega z tras biegowych, można w rozmowie wręcz zapomnieć, że to Poseł na Sejm RP.
Zagadnąłem go na mecie Maratonu Metropolii, bo dawno już go nie widziałem na zawodach. Niedzielny start był jego pierwszym po ponad 2,5-letniej przerwie spowodowanej kłopotami zdrowotnymi. Także te 3:11 to nawet tak nieco "z marszu".

www.bieganie.torun.pl
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
Tak to on. Byłem na mecie kiedy spiker wywoływał jego nazwisko. Niestety nie widziałem ... Szkoda. A jak jeździ na rolkach to może wpłynie na organizatorów, żeby nie robili rolkarzom finiszu po bruku. Z tego powodu był to mój ostatni Maraton Metropolii. A szkodaDr.Bugenhagen pisze:W Maratonie Metropolii 51 miejsce w kategorii OPEN zajął były poseł PiS a obecnie PO Antoni Mężydło.

- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Szacun. W tym artykule stoi napisane, że On potrafił i 200 km tygodniowo zrobić... ech taki poseł to ma życie... wiecie nielimitowany czas pracy... diety itp.fotman pisze:Tak, to "ten" Mężydło: http://www.antmez.home.pl/nie_boi_blota.php.•Mistrz Świata parlamentarzystów w biegu maratońskim (42,195 km); jego rekord życiowy to 3:10:07

Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.