Oddawanie krwi

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
przyszu
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 45:07
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jestem nowy na forum - witam wszystkich :)

Nie wiedziałem gdzie to umieścić więc będzie tu:

Regularnie oddaję krew i mam do braci biegowej (tej warszawskiej lub pod) pytanie:
może zrobimy takie grupowe oddanie krwi (w sensie umówimy się na określoną godzinę na Saskiej i razem pomożemy potrzebującym osobom?)
Wiem, że to oznacza jeden dzień treningu (następny po oddaniu) mniej ale myślę i wiem że warto.
Mi zawsze oddawanie krwi daje dużą satysfakcję tego że pomagam innym ludziom, że robię coś konkretnego, ratuję życie innych tak jak mogę.

Ja będę pewnie jechał jakoś w okolicach 11-15 listopada. Dodam że oddając krew dostajemy zwolnienie na 1 dzień z pracy i tak samo (chyba) jest ze szkołą.

Czy ktoś z was jest chętny?
Módl się tak, jakby wszystko zależało od Boga, pracuj tak, jakby wszystko zależało od ciebie.
PKO
Awatar użytkownika
Kapitan Bomba!
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a może na Rudzkiej? będę miał bliżej...
Duch ciało opuścił... nie ma mnie tu...
tolek
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 45,32
Życiówka w maratonie: 3.51.20

Nieprzeczytany post

Popieram jestem z poza warszawki to się nie przyłącze.Jestem honorowym dawcą od 30 lat oddałem ponad 40 L. a biegam dopiero 1,5 roku ,z przyjemnością pobiegłbym w biegu honorowych dawców krwi.Bieg mógłby być symboliczny plus oddanie krwi .
biegam sobie i już
przyszu
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 45:07
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja wolę jednak na Saskiej... Jest bardzo przyjemnie i profesjonalnie. Jakoś się przyzwyczaiłem do tamtego miejsca
Módl się tak, jakby wszystko zależało od Boga, pracuj tak, jakby wszystko zależało od ciebie.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ