Komentarz do artykułu ENDOMONDO - czyli Światowe Endorfiny

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
bieganie.pl
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

PKO
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

W ENDOMONDO w funkcji LIVE MAP powinniśmy móc niedługo obserwować także treningi w czasie rzeczywistym wszystkich użytkowników serwisu
Czy chodzi tu o wręcz dosłowną funkcję śledzika jaką zainicjowała już Nasza Klasa? Wkrótce globalna wioska będzie mogła obserwować mnie, a ja ją. Wszyscy staniemy się Wielkimi Braćmi i uczestnikami domu Wielkiego Brata zarazem. Dla mnie bomba!
Tylko nie wiem czy akurat prominentni politycy chcieliby być tak namierzani. Dla nich to też by była bomba, tyle że dalekiego zasięgu... Ale czego nie robi się dla popularności.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Nie znam funkcji śledzika - ale jak wejdziesz na NST (Nokia Sport Tracker) ( to jest konkurencja dla Endomondo ale Endomondo nie jest konkurencją dla NST - taki ciekawy paradoks :) ) - to tam widać jak ludzie trenują - tak samo ma być podobni niedługo na ENDOMONDO ale podobno ma być to bardziej uniwersalny serwis.
Awatar użytkownika
sobek
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 37:11
Życiówka w maratonie: 2:55:41
Kontakt:

Nieprzeczytany post

wczoraj się zalogowałem i program wygląda ciekawie...
jlucz
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

w porównaniu do Nokia Sport Trackera program jest strasznie prymitywny. To jak porównywanie roweru i samochodu. niby oba służą do przemieszczania się, ale jednak trochę inaczej ;-) Niewątpliwą (i jedyną) zaletą EM jest uniwersalność platformowa i łatwość dzielenia się wynikami na platformach społecznościowych (Facebook, Twitter etc.). Brakuje mu tak wielu elementów w porównaniu do NST, że traktował bym raczej ten program jako wprawkę kodera, lub wersję przedprodukcyjną. Oba programy dzielą lata świetlne...
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Ale opowiedz o tych różnicach - bo ja przyznaję za mało wiem.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ